Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

3 saker

3 saker jag längtar efter: 

– Tills allt detta med corona är över! Känns nästan som att det alltid kommer att vara som det är nu..

– SOMMAR! Får rysningar av välbehag när jag tänker på att jag kommer att kunna sola på altanen medan barnen springer runt och leker med grannkidsen.

– Min nya bil.. =) Inväntar en BMW X6 nu faktiskt.

3 saker jag gör när ingen ser: 

– Jag pratar med mig själv alldeles för mycket för att det ska vara okej, haha.. Senast när jag tog på mig glasögonen i bilen sa jag ”jävlar nu är örnen med här”.. Haha. Blir rädd för mig själv ibland.

– Springer runt naken och städar.

– Lyssnar på Fricky jättehögt.

3 saker jag älskar att äta: 

– Maxmat! Bästa jag vet typ.

– Sushi!

– Tacos.

Det slår mig att jag verkligen är en person som väljer mat före sötsaker? Har jag myskväll och får välja en pizza eller en skål med godis så väljer jag lätt pizzan.

3 mål som jag har: 

– Bygga min kropp ännu mer med träningen! Älskar verkligen att träna och älskar resultaten som jag får. Trivs så bra i mig själv och med min kropp och den känslan är obeskrivlig.

– Jobba mindre, njuta mer. Är ju på gång med det nu som ni vet.

– Sluta köpa så mycket mat ute och göra matlådor. Även detta jobbar jag på nu och det går faktiskt jättebra såhär långt. Oftast orkar jag bara inte laga mat då det känns som ett sådant projekt och det resulterar i att jag köper lunch ute. Finns det matlåda äter jag dock det så försöker tänka några dagar framåt nu när jag lagar.

3 saker som jag inte orkar ta tag i: 

– Måste ringa försäkringskassan och kolla upp hur det blir den första tiden efter Jolies operation. Det är alltid SÅ struligt för att jag är egen företagare. Blir helt utmattad av bara tanken på att ringa dit, haha.. Nästan så att jag överväger att bara strunta i att jag har rätt till att inte jobba och vara hemma med ”allvarligt sjukt barn” som det heter. Lever hellre på mitt sparkonto än att ringa 45 samtal hit och dit. Men vi får väl se. Jag ska prova iallafall tror jag. Tar nog tag i det den dagen vi får hem kallelsen för operationen.

– Rensa under Jasons säng.. Har tryckt in massor med saker där som jag inte hade plats för någon annanstans.. Och det börjar bli dags att kanske rensa upp där under.. Såhär ett år senare =)

– Det har gått en spricka i min diskmaskin och den är typ några månader gammal? En av mina vänner sa att det helt klart går runt någon liten tomte här hemma som slår sönder mina vitvaror för det är orimligt hur mycket dom går sönder!? 

3 saker som jag gör varje dag: 

– Pratar med min bästis i telefon i minst två timmar. Och samtalsämnena tar aldrig slut för det.

– Smörjer in mig innan jag ska sova och dricker ett stort glas vatten.

– Flyttar dammsugaren när jag ska fota något till bloggen då den alltid, alltid ligger mitt på golvet, haha.

3 skönhetstips: 

– Jag har börjat måla med beige kajal på insidan av undre fransarna och blicken blir så mycket mer öppen. Verkligen wow-effekt. Jag har ju rätt stora ögon men tycker att dom plötsligt känns dubbelt så stora.

– Mitt bästa tips om man vill att håret ska torka fort efter att man har tvättat det är snabbtorkande värmeskydd. Det sparar mig så mycket tid efter varje dusch!

– Babyolja! Alltså man blir så drömmigt len. När jag fortfarande står i duschen och är blöt så smörjer jag in hela kroppen med babyolja och står kvar i typ tre minuter så att det får gå in i huden. Sedan torkar jag mig som vanligt med handduk.

3 saker som jag älskar: 

– Marabouchoklad. Blev sååå sugen nu, haha.

– Mitt hem. Så tacksam varje dag för att jag får bo här

– Jolies morgonfrilla. Hennes hår är som svinto när hon har sovit och jag tycker det är så himla gulligt.

3 saker som jag tycker om med mig själv: 

– Min energi och drivkraft. Jag älskar verkligen att jag tror på mig själv, har så mycket kraft i mig själv och att jag vågar köra helhjärtat på det jag vill. Och vet ni? När jag verkligen vill något så lyckas jag alltid. Och det gör precis ALLA andra med. Man måste bara våga tro på sig själv och satsa. Och fungerar inte en väg dit så får man prova en annan. Till slut är man i mål.

– Min rumpis!

– Att jag är världens bästa mamma till mina barn. Och att vi har så jäkla kul ihop. Jag vet inte om det är bra eller dåligt men jag är verkligen vän med mina barn. Ju äldre dom blir ju bättre vänner blir vi och jag kan tänka mig att vi kommer att gå ut och dricka drinkar tillsammans när jag är 40 och dom är 20, haha. Har den känslan iallafall.

Hoppas att ni har en fin kväll. Kram!

Kommentarer

  1. Josefine- patt-morsan

    Hahah alltså!!!! Jag pratar också med mig själv😂
    Nu för tiden kan jag ju låtsas att jag pratar med min son som sitter i vagnen eller i famnen. Så då låter de inte lika konstigt när jag säger till mig själv ”jävlar vad smart jag är!” Eller ”åh vilket kap!” ”Snöööööhelvetee”
    Ja du förstår…. 😂😂

  2. Rebecca

    Om du tagit ut lön i ditt bolag (kommer inte ihåg lägsta summan) så får du troligtvis en SGI och därefter beviljas/avslås ansökan om TFP. Ringer du tidigt på morgonen så är det mindre kö och någon kommer att hjälpa dig. Ni behöver ju ett läkarintyg också om det är allvarligt sjukt barn. Annars skulle jag rekommendera att göra guiden som finns på Deras hemsida. SGI:n kan ta längre tid att räkna på då de behöver uppgifter om hur mycket du tagit ut i lön.

  3. Ella

    Hahaha!!!! Alltså din kommentar i bilen fick mig att asgarva högt här i soffan 😍😂

    P.S Om du orkar, kolla med sitt försäkringsbolag ang. ersättning vid sjukdom/sjukhusvistelse/ förlorad inkomst mm.

    Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish