Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Innehåller annonslänk och reklam för Aim’n

Finisar! Nu är min kod hos Aim’n som jag vet att många av er har väntat på aktiv i 48 timmar. ”joss20” ger 20% så skynda och fynda på hemsidan. Finns sååå mycket fint och jag älskar ju bland annat dessa två set här nedan som jag visade för ett tag sedan. Samarbetet gäller ju bara insta story egentligen men tänker att ni vill ha koden här med om ni inte följer mig där eller inte har instagram alls. Ni kommer till hemsidan HÄR.

Hur mår ni idag? Jag mår bra och ska snart hoppa in i duschen innan jag tar tag i lite jobb här hemma. Hade jättesvårt att somna inatt och la mig vid 21:30 men låg och tänkte fram tills 02 då även Jolie vaknade. Så vi låg och babblade i typ en timme innan båda två somnade. Hatar verkligen att jag för en gångs skull har börjat prioritera sömn och faktiskt gå och lägga mig i tid och då går det såklart inte att somna.. Haha, alltid är det något =)

Tycker att det är så fint att mina barn har så mycket trygghet i varandra. Kolla bara.. Kramas i sömnen. Mitt hjärta spricker av kärlek! Älskar så så så så så mycket <3

Annars har jag hunnit skämma ut mig lite idag med. Ringde nyss en man från en mediabyrå som jag brukar jobba med och jag trodde att det var någon som busringde i vanlig ordning. Så jag var så himla otrevlig! Har nämligen hänt förut att folk busringer och låtsas att dom vill sälja in ett samarbete, haha.. Och dom flesta säljarna som jag jobbar med har jag sparat numret till i min telefon och brukar även inte få så ”spontana” samtal utan mer planerade telefonmöten som styrts upp via mail först. Han började iallafall presentera samarbetet som han ville föreslå till mig och då insåg jag efter några minuter att det var ett seriöst samtal och bad om ursäkt typ 32 gånger över hur sur jag lät från början.

Har också hunnit äta overnight oats till frukost. Har blandat 3 dl havremjölk, 2 dl fiberhavregryn, 0,5 msk chiafrön, 1 tsk vaniljpulver, lite kanel, 1 msk kokosflingor, 1 msk hampafrön + lite agavesirap. Rör om och in i kylen över natten! Så gott!

Hemma är det fortfarande byggarbetsplats som gäller.. Funderar lite på när dom ska komma och färdigställa mitt kök, haha.. Har stått stilla i två veckor nu och jag gissar på att dom fortfarande inväntar skivorna som ska sitta runt kylskåpet då det var beställningsvaror. Ska ringa dit och fråga snart då det är jobbigt att ha köksskåp ståendes överallt på nedervåningen. Barnen tycker dock att det är superkul och leker kurragömma i dom.

Hur fin växt!? En av mina favoriter och jag har flera av den här hemma. Det är en porslinsblomma. Tanken är att den ska få klättra upp på tavlorna ovanför. Tror det kommer att bli fint.

Har börjat utmana mig själv ordentligt med vikterna nu och kör 21-24,5 kg i bakåtsparkarna i cable crossen. Hej träningsvärk.

Idag ska det göras sellerijuice! Känner mig magsjuk efter att jag har druckit den för att det är så äckligt.. Blir illamående. Men det är ju så hälsosamt!

Och måste tipsa er om dessa vardagstrosor om ni gillar string som jag. Så fina och enkla + bekväma. Finns HÄR. 127:- för ett trepack nu såg jag. Så värt! Jag har storlek S på mina (brukar alltid få frågan så lika bra att skriva ut det direkt, hehe).

Puss och kram/G

Kommentarer

  1. Ulrika

    Hade string några gånger under ungdomsåren men nu går dom helt bort. Dom täcker ju ingenting, knappt framtill och sedan smalnar det av ju längre bak det går!
    Kram från ”tanten” med boxertrosorna : )

  2. Klara

    Synd bara att aimn har en så dålig kundtjänst😔 Beställde ett par tights och en tröja. tightsen hade dom packat i fel storlek ( vilket märktes efter det gick att skicka tillbaka då det var en present) och har mailat dem angående det ett flertal gånger i 2 månader nu utan svar.. Gillade verkligen tröjan men har nu ett par tights som är alldeles för stora och oanvändbara

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish