Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Mattips

Ett litet mellis/mattips till idag då. Åt detta till mellis nyss och det är så himla gott och fräscht men ändå mättande. Jag brukar också göra tonfiskröran med en smaksatt crème fraich ibland och blanda med pasta. Blir en sjukt god och snabb pasta. Så det är också ett supertips!

Detta är allt som behövs. Jag trycker ut vattnet ur tonfisken och blandar med några skedar crème fraich, pressad citron, örtsalt och citronpeppar.

Dessa är sjukt goda! Mina barn älskar dom också. Gott med lite nötsmör eller smör och ost. Passar typ med alla pålägg eller som dom är. När jag jobbade i Göteborg så hade jag alltid dessa vid mitt skrivbord och åt när blodsockret dippade lite. Så dom har hängt med länge.

Äter med babyspenat, dill och chiliexplosion. Supertips verkligen!

Kommentarer

  1. Josefin

    Testa att byta ut tonfisken mot kikärtor som du mosar. Sedan blanda med oatly imat fraiche och det andra du hade i. Smakar väldigt likt tonfiskröra, fast veganskt då 🙂 Jag brukar ha i lite finhackad rödlök och äpple också. Sjukt gott!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish