Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Frågor och svar

Fick dessa frågor nu på förmiddagen och tänkte att jag kan svara på dom i ett eget inlägg =)

Svar: Tack fina du <3 Jag har ju ett eget företag och väljer ju själv hur mycket jag tar ut i lön och inte. Vissa månader tar jag inte ut något alls och vissa månader tar jag ut en större summa. När corona bröt ut så hade jag ingen inkomst i flera månader (då alla företag i princip pausade sina samarbeten) och då tog jag inte ut lön alls utan levde på mina privata sparpengar. Men mitt bolag omsätter runt 1,9-2,5 miljoner per år typ. Det beror på hur mycket samarbeten jag har under årets gång. Det här är ju ingen hemlighet alls utan går ju att kolla upp precis som man kan göra med vilket företags omsättning som helst. Kram <3

Svar: Så glad jag blir och så himla roligt! Mitt bästa budgettips är nog lightinthebox.com. Där har jag fyndat tights mellan 45-150:-. Finns träningstoppar, hela set osv. Krävs att man kikar runt lite för att hitta men det är så värt det. Sedan är det en liten chansning med kvaliteten skulle jag också säga.. Men många av plaggen jag har fått hem har suttit som smäck OCH haft relativt bra kvalitet ändå. Har blivit positivt överraskad. Du ska INTE skämmas! Däremot så går det helt klart att fynda snygga träningskläder till bra priser och ibland har ju även exempelvis Aim’n, Stronger och andra bra rabatter på sina plagg eller rea. Då kan man ju också passa på. Kram till dig. Du är grym!

Dessa tights är från lightintebox.com! Och det är ett av mina favoritpar i garderoben helt klart. 

Svar: Tack snälla för så fina ord, blir så glad! Köttfärs är ju jättebra om man äter kött! Jag äter ju inte kött men äter ju fisk iallafall. Jag tycker att man ska äta det man vill när man vill men jag utgår lite från att äta så ”rent” som möjligt just nu. Sedan vet ni ju att jag ääääälskar choklad, MAX-mat, allt som har legat i frityrfett, pizza, bröd osv.. Men just nu är jag inne i en period där jag vill ta hand om mig själv lite extra och jag vet att kosten boostar mitt mående inifrån och ut. Så det unnar jag mig just nu i ett par månader. Tycker att det är skönt att slippa uppblåst mage, att få vara lite klarare i huvudet och framförallt piggare och lättare i kroppen. Jag tycker att det är gott att äta hälsosamt och det behöver inte alls vara tråkigt eller äckligt. Men jag utgår just nu när jag äter som jag gör från hur många ”ingredienser som finns i en ingrediens”, haha.. Låter så  flummigt men hoppas att ni förstår hur jag menar! Exempelvis så innehåller ju bönor bara bönor och då är det bra. Köttfärs innehåller bara köttfärs och det är bra. Nu har jag skippat sojaprodukter i det stora hela med och begränsat det till någon dag i veckan. Men ja – linser, grönsaker.. Alltså allt som bara innehåller EN ingrediens får åka ner i min mat. Ju färre saker som något innehåller ju ”renare” mat. Och så skippar jag i det stora hela gluten och raffinerat socker med just nu. Äter fruktsocker och gluten ibland i någon sojaprodukt. Men bra baskost att ha hemma som jag kör på just nu är råris, quinoa, sötpotatis, potatis, morötter, babyspenat, sallad, tomat, ägg, nötter, lax, tonfisk, bönor, linser, havregryn, havremjölk, chiafrön, naturell kvarg.. Det klarar man sig rätt långt på =)

Och när det kommer till att äta med barnen så äter dom frukost utan mig då jag oftast inte är hungrig den tiden som dom vill äta. Dom äter oftast naturell yoghurt med lite honung och granola eller gröt (2 dl havregryn, 4 dl havremjölk, lite chia och hampafrön som jag kokar tillsammans) med äppelmos och kanel. Jag kan ju äta samma men brukar oftast äta när jag har lämnat dom på förskolan. Och lunch äter dom ju på föris och middag äter vi samma och tillsammans. Om barnen äter pasta med gluten så kokar jag bara glutenfri till mig på sidan exempelvis. Så blir inga större uppoffringar och i det stora hela så äter vi samma mat. Om exemplet är tacos så skippar jag bara det mjuka brödet.

Mina barn är uppvuxna på ”hälsosam” mat och har alltid ätit det mesta. Jolie är mer kräsen med maten än Jason men det mesta går ändå ner hos henne med. Vill poängtera att jag inte tycker att jag gör rätt eller äter rätt mer än att det är rätt för mig. Vi är alla olika och mår bra av olika saker. Men ni som har följt mig länge vet att jag har haft perioder där jag har ätit stooooora mängder socker varje dag och för mig är det så extremt stor skillnad på mitt mående baserat på vad jag äter och inte. Och för mig är det värt det alla dagar i veckan då jag faktiskt mår så jäkla bra av ”bra” mat.

Kram på er/G

Kommentarer

  1. L

    Ang antiinflammatorisk kost så är rött kött i form av köttfärs INTE antiinflammatoriskt, jag skulle rekommendera läsaren som ställde frågan att läsa t ex food pharmacys böcker, finns många fler bra böcker och sidor samt grupper på facebook som handlar om just antiinflammatorisk kost. Finns jättemånga bra listor och guider till det!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish