Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej vänner <3

Är allt bra med er? Jag mår bra idag! Hade dock världens halsbränna igår kväll. Räcker med att jag blir minsta lilla ängslig eller uppstressad nu för tiden för att jag ska få tillbaka den direkt. Men blir alltid en påminnelse om att försöka att inte övertänka saker, inte oroa mig så mycket och ta det lugnt. Tyvärr är jag en person med 922832 tankar i minuten och jag är bra på att bli helt utmattad av bara det jag själv tänker, haha.

Golvfixet är iallafall igång igen här hemma idag och här nedan ser ni hur det såg ut igår i början på dagen =) Vi fick äta middag borta igår kväll iallafall för att slippa kaoset och det var både lyxigt och mysigt.

Vill också passa på att tacka för alla era fina ord och kommentarer! Blir så himla glad. Typ denna nedan gjorde min kväll igår när jag satt och svarade på allt.

Var inne en snabbis på Hemtex med Tove och letade present åt en av våra vänner som fyllde år igår. Båda hade munskydd på såklart! Har ni munskydd när ni handlar eller liknande? Nu har flera av mina vänner haft corona. Ingen har dock blivit särskilt sjuk och vissa har inte haft symptom alls. Har ni haft det? Vad hade ni för symptom?

Det räckte tydligen inte att vi sågs halva dagen igår. Vi pratade i en evighet i telefon på kvällen med. Det är så kul med mig och Tove för våra samtalsämnen tar aldrig någonsin slut. Vi har aldrig en tyst minut, haha.

Kram på er och hoppas att ni får en fin dag! Vi hörs sen! <3

Kommentarer

  1. Ulrika

    Är Tove också singel? Vill hon ej vara med på foton?
    Jag är flera år äldre än du men gillar din blogg! Den är ärlig, fin och har många foton!
    Allt gott till dig och dina barn : )

  2. Maria

    Hade covid i juni, både jag och mannen. Vi blev otroligt förkylda, ont överallt och feber upp och ned men främst tappade vi ALL smak och lukt och har fortfarande inte fått tillbaks smak helt (idag ett halvår senare). Jag har haft influensa 3 ggr i mitt liv men har aldrig känt mig så sjuk som med covid. Har munskydd i affärer där avstånd är svårt. Har heller knappt gått i affärer sedan mars. Ica maxi handlar vi när det är tomt.

  3. Karolina

    Jag använder inte munskydd privat utan enbart på jobbet för att jag måste. Handlar istället när det är folktomt i butiker (typ vid 21-22) och tvättar händerna när jag kommer hem. Avstånd håller jag alltid eftersom jag har cellskräck 😂 jag tycker munskydd är superäckligt att ha på sig och så får jag lätt röda märken av det i ansiktet och jag märker att min hud blir irriterad av munskyddet. Eftersom covid-19 främst sprids genom likdelar (t.ex. saliv) hjälper det att ha bra handhygien och hålla ordentligt med avstånd. Jag har ännu inte blivit sjuk och är livrädd för att bli det främst för att jag tillhör en riskgrupp (astma och ett medfött hjärtfel). Använder inte munskydd, men lämnar mitt hem enbart om jag måste. Lite tragiskt, men jag tänker inte bli sjuk.

    Kram på dig Gabbi ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish