Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu:

– Ni som skriver att munskyddet jag hade inte funkar! Jag köper det.. Det är ju bara lite tunt tyg. Har ni tips på något som fungerar som inte är blått? Får väl ha det blå i värsta fall och det är ju ingen stor grej men vill ändå gärna ha ett lite ”snyggare”. Köpte ett i leo idag men gissar på att det inte heller ger så mycket skydd.

– Min mens är 10 dagar sen! Fattar iiiiiingenting. Har dessutom haft världens pms i säkert två veckor på det.. Är så känslig och gråter hela tiden, blir arg för ingenting osv. Så jobbigt. Är inte gravid! Det har jag såklart kollat. Så förstår verkligen inte vad det kan vara förutom stress eller typ tung träning. Men så tungt tränar jag ju ändå inte? Tycker jag själv iallafall?

– Har börjat stretcha varje dag nu i hopp om att bli lika vig som jag var förut. Kunde gå ner i split och spagat utan problem under tiden som jag dansade. Känner mig typ stelast i världen nu av all styrketräning.

– Dom har hunnit riva upp halva golvet på nedervåningen och lägga tillbaka det igen. Har en så duktig snickare här och han är dessutom SÅ trevlig. Han kommer tillbaka imorgon och jag hoppas att det sista blir fixat då så att vi får ”livet tillbaka”. Just nu kan man mest vara på övervåningen och går inte att använda köket heller.

– Alltså jag mååååste tipsa er om min enklaste pasta som är så god! Steker bara champinjoner (och purjolök om man har det hemma!) i massor med smör och kokar pasta på sidan. När champinjonerna är stekta så lägger jag bara i grädde, creme fraich, lite svampbuljong, örtsalt, svartpeppar, parmesan, lite soja och persilja. Och så blandar jag såsen med pastan när pastan har kokat klart och toppar med massor av parmesan och chiliexplosion (min bästa krydda). Tar på riktigt fem minuter och är sååå gott.

Denna pasta från barilla är typ den godaste glutenfria jag vet just nu! Tycker att den smakar i princip som vanlig pasta. 

– Min tv på nedervåningen har för längesedan börjat tacka för sig men jag har blundat för det då jag verkligen vill ha en vit tv, haha.. Och har inte hittat någon ny sådan någonstans. Den jag har nere nu är från 2014 tror jag.. Är lite sugen på en Samsung ”the frame” då den är SÅ fin. Någon som har den? Vad tycker ni? Eller har ni något annat tips? Tror jag gärna vill ha en från Samsung då det är det jag har haft tidigare och har just nu med.

– En av dom sakerna som jag fortfarande får frågor om dagligen är vad jag har för fransar. Jag använder alltid ”wispies” från Ardell och tycker att dom är naturliga och fina men ändå ger lite ”wow-effekt” på ögat. Jag har använt fransar varje dag sedan 2017 nu och nu för tiden går det fort att sätta fast dom. Övning ger färdighet! Jag har rätt stora ögon så jag använder fransarna som dom är men annars klipper man av en bit (mät längs med ögat) och sedan lägger man ett tunt lager lim, väntar i några sekunder och pillar sedan dit fransarna. Jag gör det alltid med fingrarna. Läste mycket om att man ska använda pincett förut men tycker att det går lättare med fingrarna/naglarna. Brukar sedan böja dom lite lätt ihop med mina naturliga fransar och lägga ett tunt lager mascara.

– På tal om fransar och sådant! Ska prata lite ögonbryn med er också när jag ändå är igång, haha. Jag har seriöst ALDRIG kunnat noppa mina bryn snyggt. Är sämst på det. Så att ha tatuerat formen är verkligen bland det bästa jag har gjort då det gör det lättare att se vad jag ska ta bort och inte. Är fortfarande så nöjd!

Nu satt mina fransar jättedåligt på denna bild för jag hade gråtit precis innan jag tog den.. =) Men var mest brynen jag ville få med. Visst är formen superfin? 

– Jolie har haft sin treårskontroll nu på BVC! Och hon fixade den galant. Känns så sjukt att jag inte har några småbarn längre!? Eller ja.. Dom är ju små men dom är liksom inte bebisar längre. Tycker att Jason känns så himla vuxen och stor och han börjar förskoleklass nu höst. Vill stoppa tiden men samtidigt inte. Älskar att se barnen utvecklas och bli äldre. Det är så roligt att följa deras resa genom livet.

– Provade att dricka Propud på flaska igår, haha. Den var sååå god! Älskar! Så gillar ni den som är som chokladpudding så kommer ni nog att gilla denna med. Tips, tips.

Kommentarer

  1. Klara

    Men gud haha min mens är också 10 dagar sen!! Flera av mina vänner har inte heller fått sin vad är det som händer hahah

  2. Camilla

    Ett tips, sätt på dig ett blått munskydd från apoteket och sen tygmunskyddet ovanpå det, då skyddar du andra plus ser lite hippare ut 🙂

  3. Maria

    Det finns tvättbara tygmunskydd som är CE märkta med. Du behöver inte ett kirurgiskt munskydd som privatperson. Det viktigaste är att inte röra munskyddet alls när det är på och att byta varje gång du tagit av det.

  4. ellen

    Såg på tv några som hade såna fula munskydd, som är godkända (typ vit med ventil typ haha), först mot munnen sen hade de ett finare över det. Tror det var på Usas nya presidents installation jag såg det. Många som hade så där.Borde ju vara godkänt att ha det då.

  5. Vivi

    Hade exakt samma problem med mens den här månaden. Och förra veckan på morgonen fick jag en stark smärta där nere så jag bestämde mig för att ta en varm dusch och jag tror att det hjälpte, fick period en timme efter men PMS var hemskt 🙁 hade även frossa och ryggsmärtor.

  6. Mikaela

    Hej, så mycket diskussioner om munskydd. Vi bor i Spanien där vi behövt munskydd så fort vi lämnar lägenheten sedan i mars. Enligt WHO rekommenderar dom tygmask om du inte är i riskgrupp och om du är utan symtom. Medicinska masker rekommenderas till vården och folk med symtom och i riskgrupp. Det är så mycket fakta och folk som tycker hit och dit så jag väljer att följa WHOs råd för min del. Här kan man läsa mer https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/advice-for-public/when-and-how-to-use-masks

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish