Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sunday

Hej fina!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår jättebra! Ska snart träna och jag är sååå taggad. Har börjat utmana lite mer och ta mycket tyngre än vad jag brukar och har redan börjat få resultat. Tycker att det är så roligt. Problemet är att jag blir helt slutkörd efter varje pass och att jag knappt orkar något alls efteråt. Får nästan lite feberkänsla i kroppen?

Puss och kram! Vi hörs mer imorgon =)

Kommentarer

  1. Josefin

    Feberkänsla är lika med inflammation. Som sjuk sedan flera år i ME/CFS (kroniskt trötthetsyndrom) så ringer varningsklockorna. Jag blev sjuk efter flera år av hög stress, mycket träning och felaktig kost bl.a. Träning är lika med stress för kroppen, en stress som i sig inte är farlig, men om kroppen inte får återhämtas tillräckligt efteråt (pga stress på andra områden i livet) så blir det inte bra. Kroppen är under enorm stress och drivs av stress/kortisol/adrenalin. Var rädd om dig 💚

  2. Mia

    Hej i morgon ska vi i Stockholm få massa snö. Allt har gått bort och det är barmark. Nåväl det börjar snart en ny vecka. Jag tycker januari gått så snabbt. Ha det fint och kram.

      1. Heidi

        Åh förstår det är alltid svårare att tolka när man skriver! Men jag menar allvar. Feberkänslan är inflammationen som uppstår när man tränar hårt, det är också ett tecken på att man belastat nervsystemet. Lite som att säga till kroppen att den behöver bli starkare för att orka samma påfrestningar nästa dag. Det betyder att du gör något rätt helt enkelt! Det är jättebra så länge man fyller på med protein ❣️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish