Gabriella Joss Gabriella Joss
MatOkategoriserade

Smoothie x 2

Måste tipsa er om mina två favoritsmoothies just nu! Älskar dom och speciellt den gröna! =)

Här är ingredienserna till båda + en apelsin som jag glömde ta med på bilden.

Smoothie med jordgubbar: 

– 1 banan

– Saften från 1 apelsin

– Frysta jordgubbar (jag köper småbitar för att det mixas lättare)

– Fryst passionsfrukt

– 1 burk kokosmjölk

Jag höftar bara med jordgubbarna och passionsfrukten men blir typ gott oavsett hur mycket/lite man tar. Man kan också pressa i citron istället för apelsin! Sjukt gott!

Smoothie med spenat: 

– En näve babyspenat

– En bit ingefära (hackad i bitar)

– Fryst mango

– Fryst ananas

– 1 banan

– Valfri juice

Samma sak med denna smoothie. Spelar inte så stor roll hur mycket ananas/mango man har. Brukar bara köra på och sen häller jag i mer/mindre juice beroende på vilken konsistens jag vill ha.

Jag toppar oftast mina smoothies med chiafrön eller hampafrön! Går ju bra att slänga i smoothien med. Ett annat tips är att lägga i olika ”super-pulver” i sina smoothies, exempelvis spirulina. Ett lätt sätt att få i sig nyttigheter!

Mina bästa frön! Älskar dessa två och har dom typ i aaaaallt. I gröt, på smoothies, i bakverk osv. Bästa!

Hoppas att ni gillar! Kram/G

Kommentarer

  1. Emelie

    Jag har en liknande mixer som du har, med avsmalnande botten. Det är rent hopplöst att försöka mixa nåt, allt fastnar precis ovanför knivarna efter en stund. Får vicka mixern fram och tillbaka, pilla upp lite frukt med en sked 511 ggr och aaaah, det är så omständigt. Hur gör alla för att det bara ska mixas enkelt?

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Min är från Smeg! Har aldrig upplevt problem med den så länge jag inte kör för stora bitar som är frysta. Den tar exempelvis inte isbitar. Men små, frysta fruktbitar med vätska tillsammans går jättebra! Så prova mindre bitar eller låt det smälta lite innan? Kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish