Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej onsdag!

Och hej finaste ni!

Hur mår ni? =) Jag mår bra men är trött. Sitter och äter fryst mango just nu och har verkligen fått någon grej för det. Det är sjukt gott att bara äta som det är – nästan som godis!

Och när jag ändå är igång så kan jag tipsa er om lite andra favoriter som jag har just nu med!

Dessa drickkvargar (säger man så i plural eller hur tusan blir det!?) är sjukt goda och ett av mina bästa mellis när jag bara vill få i mig något snabbt. Och min favoritkvarg annars är den från Arla med smak av blåbär. Fick faktiskt tips från er om den och jag blev såld direkt. Köper den jämt!

Denna granola testade jag för första gången nu och den var supergod! Barnen gillar den med. Tips, tips!

Annars var jag på gymmet vid 23 igår kväll och filmade ett samarbete som kommer längre fram.

Efteråt åt vi lite nattmat och pratade en stund innan det var dags att åka hem och sova.

Och en status just nu: 

– Är återigen så extremt tacksam över mina vänner! Hade inte klarat en dag utan deras hjälp och bara tanken på att jag VET att jag har flera tjejer ett samtal bort som alltid ställer upp gör mig nästan tårögd. En av mina vänner hjälpte mig nyss att både handla och sätta upp pinnar runt min tomt då det behövde göras. Föreningen har bestämt att vi ska ha det då det blir enklare för dom som skottar snö på vår gata att se våra uppfarter osv. Nu sitter dom på plats iallafall tack vare en av mina bästa. Julgranen är också uppburen på vinden och ja, ni förstår. Jag har ingen stor familj så mina vänner har verkligen blivit min. Och det är jag evigt tacksam över.

– Har börjat snusa mer igen.. Så jäkla dumt men jag är stressad just nu. Ligger extremt mycket efter med allt mitt plugg och missade mitt tentatillfälle då jag inte kände mig tillräckligt redo. Så ska anmäla mig till omtenta nu och plugga, plugga, plugga. Känner inte att jag räcker till överallt just nu då barnen varit hemma från förskolan med i nästan tre veckor.. Har iallafall bestämt att jag inte ska stressa och att saker får bli som dom blir. Min hälsa kommer först! Och jag är värd att må bra.

– Och på tal om att må bra.. Jag är så himla lyckligt pirrig just nu, haha. Vet att jag skriver det hela tiden men jag är verkligen det. Kan knappt minnas sist jag kände såhär så det är både läskigt och mysigt samtidigt. Men jag bara njuter av det med. Känns verkligen som att det är ”min tur” nu att få må såhär.

– Beställde lite nya kläder igår och är så peppad på att få hem allt! Lovar att visa er allt då =)

– Jolies operation närmar sig. Och jag som mamma är så inte redo. Är så orolig, rädd och osäker inför allt som ligger framför oss. Vill inte tänka på det alls men det är omöjligt och speciellt innan jag ska sova. Snart har hon sin treårskontroll på BVC också! Min stora, älskade tjej.

– Jag och Tove lyssnade på en podd igår om/med swingers! Var väldigt intressant att lyssna på deras tankar och känslor kring sin kärlek till varandra, sex osv. Jag skulle aldrig kunna göra något sådant själv då jag bara kan ha sex med någon som jag faktiskt är kär i eller ha en stark känsla för. Blir nästan äcklad av tanken på att ligga med någon som jag känner noll för. Spelar ingen roll om personen i fråga är supersnygg eller vad det nu kan vara.. Jag känner bara NEJ! Men det är häftigt att lära sig om saker som man inte vet något om och intressant att lyssna till andras tankar och hur dom skiljer sig från mina egna. Jag dömer iallafall INGEN. Tycker det är häftigt att man vågar gå sin egna väg och göra sin egna grej – det ska man göra!

– Fick en så skum spricka i mitt finger igår.. Blev så chockad över att mitt ena pekfinger typ gått sönder mitt i.. Ser så konstigt ut! Tycker inte att jag är speciellt torr heller och ser typ ut som att jag har skurit mig på ett papper. Men det har jag inte. Gör sååå ont också, usch.

– Igår började min induktionshäll tjuta från ingenstans! Och den slutade aldrig. Spelade ingen roll vad jag tryckte på för knappar eller vad jag gjorde.. Så himla skumt. Lät den bara vara och när jag vaknade nu imorse så hade den slutat. Blev iallafall så rädd för den tjöt verkligen SÅ högt, haha.

– Har börjat använda en nattmask som är BÄST! Ska visa den för er senare idag. Känner mig så fin i ansiktet varje morgon när jag vaknar och den är så skön att lägga på. Använder den som nattkräm varje kväll nu och tycker att det har gjort mycket för min hy nu på slutet.

– Mitt största problem just nu när det kommer till i-landsproblem är att allt på min bil fryser fast! Dörrarna och tanklocket fastnar hela tiden och för några dagar sedan fick jag agera akrobat och krypa och klättra från en bakdörr för att komma fram till mitt säte.. Är så less på det här nu! Hur gör ni när det händer? Tycker inte alls att det fungerar att hålla en plastpåse med varmt vatten mot stället som har fryst fast.. Något annat som KONSTANT fryser fast är min brevlåda.. Har inte orkat hämta posten på hela veckan bara på grund av det.. Tar en evighet att få upp den varje gång. Jag undrar bara hur alla andra gör som bor här i norra Sverige!? Kan ju knappast vara bara jag som har dessa ”problem”!?

Haha, så osammanhängande status men det var bara lite tankar från mitt huvud precis här och nu.

Kram på er och ha en underbar dag! <3

Kommentarer

  1. Elise

    Det finns ett bra ”roll on” för dörrlisterna på bensinstationerna. Man rollar på det på listerna också fryser dörrarna inte på samma sätt! 🙂

  2. Dani

    Starta alltid dieselvärmaren en kvart (inte 45 min..) så räcker det. Men ha för guds skull tank i bilen annars har du annat problem! 😂

    Och gällande hällen, kapa bara elen på knappen som leder mot spishällen. Dra inte ut sladden för det blir mer bök utan fäll bara ner nrt för spishällen i elskåpet 🙂

  3. Frida Lindberg

    Du har ingen inställning på bilen så du kan starta värmen osv så den är redo och isfri när man ska köra ☺️ Det har vi på våra Volvo-bilar här hemma som är årsmodellerna 13 och 16 ☺️ Kan dessutom styra det genom en app i telefonen! 😁👍🏼

  4. Linnéa

    Fråga på en bensinmack! Jag tycker mig minnas att det ska finnas servetter av något slag som man kan använda på insidan av dörrlisterna för att förhindra att dörrarna ska frysa. Funkar säkert på brevlådan också! Annars kanske låsspray funkar ☺️

  5. Hanna

    Sätt att en del brukar häll varmt vatten i en plastpåse o dra mot isen på rutan, bildörren och bensin locket, har själv inte provat de så kan inte uttala om de funkar men om de gör så vore de ju super 😄

  6. Maria

    Vår brevlåda och soptunnor frös här i Stockholm med nu i veckan. Min man sprejade låsspray på låset till brevlådan så att det inte frysarna och tunnorna får vi bända upp

  7. Caroline

    Jag har ett lås som man behöver vrida om på postlådan för att kunna öppna den, brukar koka upp hetvatten och hälla på låset, då går det att öppna den direkt 😅

  8. ANNA f

    Bygg en carport 😉 Då slipper du problemet med bilen..

    Innan jag hade carport brukade jag parkera i garaget under dragonskolan regelbundet för att torka upp bilen. Bodde väst på stan då så det var väldigt smidigt:)

  9. Jen

    Gällande frusen bil, lägg pengar på en bensinvärmare när du byter bil. Vi har en i bilen, kopplad till en app i tlf. Sätter igång den 30 min innan vi ska iväg. Slipper skrapa osv och bilen är lite varm

      1. Jen

        Kanske komplettera med en kupévärmare när det är riktigt kallt?
        Det är så skönt att komma ut till en varm bil å slippa skrapa å så ju 🙂

  10. Anna

    Blir lätt så när ni har plus grader ena dagen och minus grader nästa dag. Men tänk på att borsta av all snö från bilen innan du sätter på kupévärmare/ bensinvärmare så snön inte smälter och blir till is sen. Ett tips är att ta bilen till stan till ett uppvärmt parkeringshus, låt den frosta av och torka. Om de inte funka så smörj gummit runt dörrarna. Min upplevelse är att om man använder kupévärmare så fryser aldrig nya bilars dörrar.

  11. L

    Det finns ett slags stift man kan köpa som man drar på alla lister vid bildörrar osv för att det inte ska frysa fast på vintern:) finns nog på de flesta butiker som har något bilrelaterat, tror det finns på jula bland annat?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish