Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Nyår

Hade en så fin nyårsafton med min fina Emilia som jag har saknat så mycket. Vi var bara vi och myste i soffan. När det var dags för tolvslaget så gick vi ut med alla grannar och tittade på fyrverkerierna som dom hade köpt.

 

Hade tydligen med mig mitt glas oavsett var jag gick ;p Ber om ursäkt för att jag er ut som en fjortis med ankmun på alla bilder men tyvärr åker den fram ännu mer när jag har druckit lite, haha.

Fick vakna morgonen efter av att Emilia hade gjort frukost till mig. Hon är verkligen världens finaste! Känner mig alltid så bortskämd när vi ses. Vi lärde ju känna varandra på ett event på alla hjärtans dag för två år sedan och vi klickade direkt. Finns inte många människor som är sådär genuint godhjärtade och genomfina men Emilia är verkligen det på ALLA sätt. Och hon är en sådan otroligt stark människa som har gått igenom så tuffa saker i sitt liv men ändå står där hon gör idag. Inspireras så av henne trots att hon är lite yngre än mig.

Kommentarer

    1. Ida

      Men usch vilken kommentar!? Jag var också bara hemma på nyår men klädde upp mig iallafall. Man klär väl upp sig för sin egen skull och inte för andras….? Måste man bo i mjukisbyxor under nyår bara för att det är en pandemi?

  1. Maria J🌸

    Ser ut som en riktigt fin kväll! Din smink ser alltid väldigt naturlig och vacker ut! 💕Vilken typ av smink gjorde du på nyårsafton ? Kan du dela med mig vilka produkter du gör din smink med ?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish