Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

HEJ!!

ÄNTLIGEN är jag tillbaka här inne och jag är så peppad! Hej, hej, hej och HEJ! Hur mår ni? Jag mår jättebra och kunde inte ha haft en bättre start på året. Är pirrig, glad, lycklig och spänd på allt som ligger framför mig. Och det har varit skönt med en välbehövlig paus från sociala medier. Nu känns det dock lite som att jag knappt vet hur man bloggar!? Vad ska jag skriva om och hur gör man? Spelade in ett samarbete nyss och det tog mig flera timmar då jag inte har gjort det på nästan två veckor nu.. Haha.

Jag blev barnfri under förmiddagen och idag ska jag jobba, plugga, träna och storstäda huset efter helgens bravader. Och med bravader så menar jag barnen som har härjat och lekt med precis allt som finns här hemma. Vi har haft så fina dagar och jag är så glad över att vi har fått lite snö här uppe i Umeå med. Hatar dock fortfarande kyla men föredrar ändå snön före det grå och slaskiga. Är så glad att vi har börjat gå mot ljusare tider sakta men säkert också. För mig börjar nedräkningen till våren NU =)

Det har hänt väldigt mycket i mitt liv på den här korta tiden som jag har varit ifrån er. Och jag hoppas att jag får berätta allt, allt, allt så småningom. Ibland känns det som att jag hinner leva ett helt år på en vecka! Självklart är det tvärtom ibland med (typ när jag har pluggat som mest) och då händer nästan ingenting alls på flera månader. Men plötsligt händer det! Minns ni förresten att jag spådde mig i somras? Jag blev ju spådd fram till januari 2021 och jag har kikat tillbaka på mitt liv dessa månader som varit och insett att varenda litet ord som spådamen har sagt har stämt på pricken. Fick en rysning genom hela kroppen när jag insåg att jag faktiskt står här i januari 2021 och att precis allt som har sagts har hänt. Och vissa saker tänkte jag bara ”neeeej, så kommer det INTE att bli” om men dom har faktiskt hänt ändå. Är det bara ett sammanträffande eller tror ni på sådana här saker? Jag visste inte vad jag skulle tro men nu har jag typ börjar tro med hela hjärtat, haha. Vissa saker som har hänt mig (som spådomen sa skulle hända) är för specifika för att vara ett sammanträffande.

Nu är det iallafall januari och jag känner bara att jag vill att livet ska ta mig med storm. Mår så himla bra just nu och jag ska njuta av varje sekund som jag får känna så.

Har ätit tacos hos bästisarna! Hade en riktig myskväll och vi mammor stängde in oss på rummet och vek tvätt, åt godis och babblade. Fanns en annan vuxen hemma med så barnen var såklart inte själva, haha.

Fått en så fin julklapp av Life Of Svea!

På nyår satt jag och skrek av skratt med min fina Emilia i soffan, drack vin och hade så himla roligt. Jag har verkligen två olika lägen i mig. Ibland är jag mamma och ibland är jag bara jag. Och jag älskar bägge sidorna så otroligt mycket. Och jag behöver både och för att må bra.

Barnen har myst i sina nya set från Aim’n. Rabattkod kommer nu i veckan! Egentligen bara på instagram men jag lovar att säga till här med. 

Börjat dricka ett te som jag helt hade glömt bort att jag hade. Så gott!

Annars har vi mest hängt omkring här hemma, lekt ute med vänner och grannbarnen och njutit av lugnet.

Igår kom en av mina bästa vänner hit, hjälpte mig med lite saker och ordnade tapas åt oss. Så gott med nuggets och massor med olika såser, haha. Det är typ det godaste jag vet. Och vaniljmunkar, mhmm. Ibland är den godaste middagen att bara köpa allt man är sugen på även om det kanske inte passar jättebra ihop egentligen.

Torkat av soffa och soffkuddar + alla fläckar (den på bilden är barnens tandkräm) så nu är allt skinande rent. Har tänkt göra det länge men inte haft tid eller ork. Men nu så! Mitt bästa tips att tvätta soffa med (om man inte vill dra av hela klädseln) är våtservetter med mycket vatten i. Blir så rent och går så smidigt.

Puss och kram! Hoppas att ni har en fin eftermiddag <3 

Kommentarer

  1. Julia

    Jag insjuknade i Corona den 13 december och är fortfarande sjuk med en envis feber som inte vill släppa. Kommer t.bx hela tiden vilket är jättejobbigt 🙁
    Hoppas ni får hålla er frisk och vad härligt med snö.
    Ha en bra dag 🙂

  2. Isabelle

    Hej! Bor själv i Umeå och har tänkt att gå till en spådam med min syster och försökt leta efter spådamen du gick till utan resultat. Skulle du kunna maila mig om numret?

  3. Josefine

    Spännande med mediumet! Tycker sånt är otroligt intressant! Du vill inte dela med dig av några av sakerna som du menade hade stämt? 🤗🤗

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish