Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Älsklingar!!

TACK för att ni bryr er om mig så mycket. Har fått så mycket fina mail och dm på instagram. Blir helt rörd av er omtanke. Jag mår bra! Är inte tyst här inne för att jag mår dåligt över allt som hände under julen. Försöker mest bara andas ut och få lite ledighet. Idag ska jag träffa en kille också som jag verkligen har fastnat för. Är inte lätt att få till en träff med mig men fick bara rätt känsla direkt och det ska bli så kul att få ses på riktigt med. Han är lite yngre än mig (!!) men känns typ mer som en riktig man än någon jag har pratat med.

Imorgon får jag äntligen hämta hem barnen med! Så allt är BRA <3 Jag lovar. Men ja, julen var jobbig och som tur är så är den över nu. Bättre lycka nästa år liksom, haha. Tack för er värme, kärlek och omtanke. Jag inser att jag inte saknar en stor familj och föräldrar för fem öre för jag har ju min alldeles egna lilla familj här inne. Återigen TACK! Från botten av mitt hjärta så är jag så otroligt tacksam över er och att ni finns. Och jag blir på riktigt så otroligt berörd av hur mycket ni bryr er om mig och hur jag mår. Stor kram till er alla och vi hörs igen om ett par dagar. Hoppas att ni njuter av ledigheten trots tiderna vi befinner oss i nu. /G

Kommentarer

  1. Metoo

    Åh fy, känner så med dig! Själv har jag släppt bonden att jag vill skilja mig strax innan jul, och är nu uppe i en enormkänslostorm 😐 Hoppas på att julen 2021 ska innehålla mer glädje än denna!

  2. Malin

    Ville bara säga att min man är 5 år yngre än mig, jag är 37 och vi har varit tillsammans i 13 år nu, gifta i 3. Rekommenderar det 🤪

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish