Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tårar

Hamnade i tårar nu igen efter att ha råkat höra en låt som gjorde mig ledsen, haha.. Har hänt så mycket nu på slutet som har gjort att jag pendlar så mycket i mitt humör. Är väl egentligen lycklig i grunden men ibland så blir jag påmind om varför jag är ledsen med och det är jobbigt. Ni vet när något jobbigt har hänt och så kan man gå nästan en hel dag utan att tänka på det för att sedan plötsligt bli påmind och få tårar igen? Och när jag egentligen inte tänkte skriva om det så såg jag kommentaren nedan och blev påmind om att jag kanske visst borde göra det. För att det är viktigt. För att jag vet att jag inte är ensam. För att några av er kanske känner sig mindre ensamma. Och för att livet är så himla upp och ner och för att det är både en curse och en blessing att känna så himla mycket när man väl känner.  

Vill bara skicka en stor kram till er alla där ute som kanske julstressar lite för mycket, som känner sig ensamma eller som mår lite dåligt på grund av någon annan anledning. Ni är inte ensamma och även om det ser ut som att alla bara skrattar och bakar pepparkakor på sociala medier så är det inte så för alla. Kom ihåg det.

Nu ska jag ta tag i dagens träning. Börjar bli dags! Men först måste jag limma på mina fransar igen, haha. Stor kram på er!

Kommentarer

  1. Hon

    Håller med ”hen” som skickade! Du är fantastisk. Du gör att man andas lite till. Imorgon blir det nudlar och ensamhet. Det gör ont… Men allt går.. Eller hur?!
    Ta hand om dig vackra du! Stor kram till er! ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish