Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

22a december

Innehåller annonslänk

Hej fina!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår jättebra!

Har ni någon julkänsla än? Det har inte jag, haha.. Jag vill bara att det här ska vara över så att vi kan få ett nytt år istället! Vad tråkig och negativ jag låter men jag känner verkligen så. Julen är inte alls min grej som ni redan vet.

Imorgon kommer barnen hem så ska bara städa, träna och plugga idag. Hade en riktig myskväll igår och var vaken alldeles för sent så är trött och seg. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll!

Alla kläder till jul är iallafall klara och jag kommer nog att ha DENNA klänning. Den ser lite rolig ut på galgen men den är superfin på kroppen! Har min i XS. Och Jason ville verkligen såååå gärna ha en julslips så det fick han såklart.

Har fortfarande inte svarat på era kommentarer men ska göra det under dagen! Så att ni inte tror att dom har försvunnit.

Hoppas att ni får en jättefin tisdag och att ni inte julstressar alldeles för mycket. Kram!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish