Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Monday

Hej fina!

Hoppas att allt är bra med er! Jag mår jättebra. Vaknade dock med feber igår men sov större delen av dagen och nu är den helt borta. Så skumt.

Har varit lite nedstämd i helgen och fick ta till med hårdhandskarna för att vända mitt humör. Vägrar att må dåligt länge och det är bara så inte jag att gräva ner mig i saker och vara ledsen. Kan dela med mig av en av mina hemlisar som jag alltid tar till med när jag behöver pepp. Det jag gör är att jag alltid tar fram min girlpower-spellista som är FULL med typ Pussycat Dolls och Britney Spears, hehe. Låtar som jag lyssnade på när jag var 14 år men som faktiskt fortfarande alltid funkar för att jag ska känna mig pepp och power igen =)

Är det någon jag aaaaalltid har älskat så är det faktiskt Britney! Lyssnar inte på hennes musik alls längre men när jag var 9-15 år så var hon typ min Idol. Jag och Tove såg lite dokumentärer om henne och hennes liv för några veckor sedan och det var SÅ läskigt att se. Jag har inte varit insatt alls så Tove tyckte verkligen att vi skulle se tillsammans och jag fick kalla kårar.. Ni som har sett vet nog vad jag menar. Iallafall så är det typ alltid Britney som funkar när jag är deppig nu för tiden med, haha. Och när hon sjunger ”Guess I can’t see the harm in working and being a mama,
And with a kid on my arm I’m still an exceptional earner” i sin Piece of me så känner jag bara att jag är så grym som alltid har bollat mammalivet med mitt arbete sedan dag ett. Och att jag klarar typ precis vad som helst. Man SKA klappa sig själv lite på axeln ibland! Och vilken musik man väljer för att vända sitt humör är faktiskt en stor del. Iallafall för mig =)

Andra saker som alltid funkar för att göra mig på bättre humör: 

– Duscha lääääänge. Blir nästan som att man duschar bort den deppiga känslan. Inpackning, ansiktsmask osv. Hjälper mig att bli gå från depp till pepp i dom flesta fallen.

– Choklad =)

– Läsa quotes som jag sparat på mobilen. Har typ en hel mapp!

Så nu är jag peppig och glad idag. Och redo för måndag!

Vet ni förresten? En liten fun fact om mig som jag säkert har nämnt förut (om ni har hängt med ett tag här på bloggen) är att jag kan nästan varenda dans till Pussycat Dolls låtar. Jag och två tjejer från min dansgrupp låste alltid in oss på min tjejkompis rum och tränade på danserna framför inspelningar som vi hade på dom från MTV och ZTV =) Sen hade vi en av dom koreografierna i min dansklass med när jag gick i ”linje-dans”. 

I fredags fick jag låna mina älsklingar ett tag och vi åt köttbullar till middag enligt deras önskemål. Och godaste såsen! Har nog skrivit den förut men när man har stekt färdigt köttbullarna så att dom har yta så lägger jag bara i ännu mer smör, grädde, lite crème fraich, svampbuljong, örtsalt, rosmarin, soja och svartpeppar. Blir sååå gottigt. 

Fått så fina blommor! 

Och har ätit dessa! Ni måste prova. Älskar ju naturgodis och dessa blev favoriter direkt! Har typ inte gjort annat i helgen än att äta, vila och jobba lite.

Önskar er en jättefin dag och start på veckan. Stor kram!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish