Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Kommentarer

Som ni vet så svarar jag er på alla era kommentarer här på bloggen (inte hunnit gå igenom dom än idag men har cirka 75 att svara på nu på dom senaste inläggen) men på instagram är jag inte lika bra på att svara på DM. Jag försöker även där men hinner inte alltid då det alltid blir mycket där. Gjorde det imorse iallafall och vill tacka er för alla tips, för all pepp och alla fina ord som ni lämnar. Jag älskar verkligen er och är så tacksam för varenda en av er! Har nog aldrig upplevt någon annan influenser som genuint tycker att hennes läsare/följare är en så stor del av livet som jag gör. För jag gör verkligen det. Ni betyder SÅ mycket för mig! Har för övrigt ordnat en tävling med Mateus som kommer upp nu inom det närmsta på instagram! Lovar att säga till här då med. Vet ju att många är lika besatta av det porslinet som jag och jag vet också att det kostart skjortan. Då kan det ju vara roligt att vinna lite istället =)

Tack för allt hörrni. För alla råd, tips, komplimanger, kärlek, stöd, kloka ord osv. Ni är fantastiska. Fick tårar nu när jag satt och svarade på instagram. Vissa av er bjuder verkligen in mig i era liv, era separationer, era graviditeter osv och det är så fint att ni har det förtroendet för mig och vill dela med er. Och tack för ännu ett fint år tillsammans! Nästa år ska bli MITT år. Det har jag bestämt. Och bestäm det ni också för er själva. Man har bara ett liv och är så himla värd att må bra, vara den bästa versionen av sig själv och fylla sitt liv med människor som ger en livsglädje, kärlek, pepp och stöd. Kram på er.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish