Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu:

Känns som att det inte händer allt för mycket i mitt lilla liv för närvarande, haha. Äter, tränar, jobbar, pluggar lite, sover, skrollar instagram, äter ännu mer.. Är jättesvårt att komma på vad jag ska skriva om när jag mest sitter hemma nu precis som dom flesta andra också gör i dessa tider.

Hur fin topp? Den är ny i min garderob! ÄLSKAR ryggen på den! Har den ju i svart med sedan tidigare men den vita var nästan ännu snyggare. 

Hello =)

Och jag lever i princip på dessa nuggets när jag inte har barnen och när jag inte köper med mig mat hem! Orkar verkligen aldrig laga ”riktig” mat till bara mig själv.. Dom är iallafall SÅ goda och glutenfria. Och jag måste alltid ha typ fyra olika såser till och massa sallad.

Och i helgen fick jag något galet craving på blåbär och hade det på typ.. allt? Älskar turkisk yoghurt med blåbär och honung. Supergott med valnötter till också men det hade jag inte hemma.

Och när det kommer till att skrolla instagram och få inspo så älskar jag Tammy Hembrow! Tycker hon är så jäkla grym. Och vilka rump och benmuskler hon har! Älskar det! En riktig powermama. Och bara två år äldre än mig tror jag. När jag har en dålig dag träningsmässigt så skrollar jag igenom hennes flöde snabbt och får inspiration till att göra det där träningspasset ändå.

Gjorde förresten ett samarbete med ACO på instagram och kan även här tipsa från hjärtat om deras body spray! Sedan jag fick hem den för några veckor sedan så är det den enda jag använder att smörja mig med innan läggdags. Är så smidigt och bara att spraya ett tunt lager över kroppen. Älskar saker som gör att man sparar tid!

Ja, hörrni.. Vad ska jag skriva om? Har ni tips eller idéer? Känner mig verkligen tom på inspiration när det kommer till inlägg och det händer som sagt inte jättemycket kul just nu. Vad skulle ni vilja läsa om här inne nu i dagarna?

Kommentarer

  1. Julia

    Hej hopp,

    Tänkte att ett skepp kommer lastat med blogginspo 😜😁
    Här kommer ett gäng önske titlar på inlägg haha

    Gabbi goes **** lever en dag i en annans liv.

    En Corona-fri dagsguide till Umeå.

    Vlogga baka med barnen

    Step by step hemma spa tutorial

    Planera din dröm dejt

    5 Tinder fails

    + / – hus eller lägenhet

    Drömhus inspo inlägg

  2. Ida

    Ville bara skriva att du är så otroligt vacker, både på insidan och utsidan. Och du är en stor inspiration! Du skriver så ofta om sånt man känner igen sig i och det får en att känna sig mindre ensam i vissa sammanhang. Du har gjort mig starkare och tryggare i mig själv. Du har fått mig att må bra när jag varit låg trots att vi inte känner varandra. Vill tacka dig för det Gabriella. Du kommer alltid vara en viktig person för mig.

  3. s

    Dom där veggo nuggetsen, finns dom på ica eller? Har en dotter som inte kan äta gluten. Så dessa skulle ju vara toppen. Måste spana in dom.

  4. Jenny

    Tycker om sådan här inlägg, när allt är som det är just nu så är det skönt med lite inblick i andras lika ” tråkiga” vardag där det inte händer så mycket:)

    Tycker också det är skönt med lite julpaus när man läser din blogg- inte massa julpynt och pyssel och superfixat med massor av hemgjord perfekt pynt osv som det är hos många andra bloggare just nu:)

    Kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish