Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lördagskväll

Hej fina ni!

Hur mår ni? Jag mår bra och ska gå och lägga mig alldeles strax. Tänkte mest kika in och säga hej och att jag saknar er. Har hamnat i något konstigt läge där jag bara vill skriva så mycket men samtidigt så är det som att allt bara låser sig när jag sätter mig vid datorn.

Ska iallafall sova snart då jag ska upp tidigt imorgon och spela in ett samarbete med en träningsapp. Så kul! Annars pluggar jag mest hela helgen. Har fortfarande inte gjort min tenta i JÖKEN då jag har dragit ner på tempot.

Hoppas att ni har en fin helg. Vi hörs mer till veckan. Kram /G

En bild från igår! Saknar mina bebisar så mycket och på måndag är dom äntligen hemma igen. 

Fredagskvällen var jag bara hemma, städade lite och var bara jag. 

Mitt bästa te nu som jag dricker innan sovdags. Jag har ju så himla mycket spring i benen och oftast extremt mycket energi. Ska jag somna innan midnatt så är det rätt svårt för mig tyvärr… Detta hjälper faktiskt att komma ner lite i varv =)

Kommentarer

  1. Fia

    Hej Gabbi!
    Har bara lite frågor kring laserbehandling.
    Gjorde laser för första gången för 4 veckor sedan, jag tänkte bara passa på dig och fråga hur de gjorde emellan gångerna du lasrade, rakade du med rakhyvel emellanåt hela tiden? Och lät hårstråna åka bort? (Jag kunde inte låta bli att ta en pincett (löst såklart) för att se om stråna lossnade och då såg jag hur vissa bara följde enkelt med upp)
    Upplevde du att stora partier där nere försvann efter första gången eller hur var ditt resultat efter första gången?
    Jag märker väl att håren kanske växer upp med lite mer mellanrum än innan men jag skulle absolut inte säga att jag ser stor skillnad nu efter första gången, därav jag bara undrar lite hur pass många gånger det tog för dig för att se märkbar och stor skillnad?
    Kram till dig!

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Alltså jag har en del kvar och jag har gjort fyra behandlingar. Dom börjar typ ”trilla av” efter tre veckor och jag brukar göra som du med pincetten också, haha! ;p upplevde som mest skillnad efter tredje behandlingen tror jag! Kram <3

  2. Janina

    Hej Gabriella. Detta har inget med ditt inlägg att göra, men jag vet att du brukar säga att om man vill skriva något som du läser så är det här på bloggen som du läser alla kommentarer.

    Vi behöver hjälp!!!

    En benkants mamma har varit försvunnen sedan förra lördagen från Kåge, Skellefteå (Bilen hittades i Boviken) Det har sökts med stora insatser av polis, hemvärnet samt Missing people med hundratals engagerade privatpersoner hela veckan. Men det finns inget spår av mamma Carola.
    Det har kommit fram att ett vittne tror sig ha sett Carola på Haga, Umeå. Därför vänder jag mig till dig, du har stora sociala medier (följer dig på Instagram) och bor i Umeå, har du möjlighet att dela efterlysningen av Carola på din Instagram? Det finns information om hennes försvinnande på Missing people sweden s facebooksida.

    Familjen lever i en otrolig ovisshet just nu och dom saknar sin mamma.

    @eliinhallberg på Instagram är Carolas yngsta dotter, hon har lagt ut efterlysningar som är delbara på sitt konto.

    Snälla Gabriella, hjälp oss att nå ut till Umeå och övriga Sverige ❤❤❤❤

  3. Emma

    Jag kanske helt har missat det men skrev du det där inlägget om hur du ändrat i din studietakt etc? Har för mig att du skrev då för ett tag sen att du skulle berätta lite mer om det. Hade varit intressant annars 🙂 God jul! ❤️

  4. Mia

    Bra tips ang tesort. Det kan bli så när allt går i snabb takt att sedan när man tar det lugnare så är ändå huvudet och tankarna uppe i varv. Stor kram. ⛄❄⛄

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish