Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag

Hej finisar.

Hoppas allt är bra med er! Jag mår bättre än igår kväll! Ska försöka hålla luuuugnt tempo idag för som en av er skrev så kommer halsbrännan tillbaka ganska fort när man väl har det och blir uppstressad över något. Får vara lugn under tvång idag med andra ord, haha.

Knackade förresten på dörren igår kväll och in kommer detta bud. WOW. Tack snälla Bubbleroom!

Idag ska jag iallafall: 

– Skicka in papper till min redovisningskonsult

– Hämta soptunnan vid vägen (drog ut den dit igår kväll för tömning imorse)

– Dammsuga och skura

– Få upp min brevlåda som fryst igen (räcker med att hälla massor med varmvatten på den va?)

– Träna

– Filma och fota ett samarbete med Spotify

Och slutligen: 

– Ta ett långt bad ikväll, köpa något gott och bara mysa i soffan under en filt framför en bra film. Som jag har längtat! Kommer inte röra mig många millimeter ikväll om vi säger så.

Ha en fin fredag! Puss och kram /G

Kommentarer

  1. Tessie - trebarnsmamma ♡

    Åh, halsbränna is the worst! Hade det ibland under graviditeterna och det är helt fruktansvärt. Det känns som att ordet halsbränna inte räcker till för att beskriva hur jävligt det känns.

    Hoppas det lugnar ner sig för dig när du sänker tempot lite. Ta hand om dig, stor kram!

  2. Erica

    Hej, den där svart klänningen du hade på story den från Nelly, vad heter den? Jag hitta den nämligen inte och länken funkade inte på just den klänningen
    Kram 💗

  3. Linda

    Hej Gabriella!
    Måste säga att du är otroligt stark. Jag förstår känslan när ens barn är sjuk ( min har haft en hjärntumör ) du är även en riktigt fin förebild och jag är grovt imponerad av dig. Hoppas du mår bättre i ditt mående snart!
    Hoppas du får en bra och fin jul.

  4. Johanna Frank

    Om du håller vatten på den så kommer det in vatten i låset och så fryser det lättare igen. Köp låsolja
    Som du sprutar in i hålet. Löser och förebygger. Gjort det på mitt cykellås och fungerar prima

  5. Ann

    Häll inte vatten på, det bara fryser igen. Ta varmt vatten i en plastpåse och håll emot. När det väl tinat så torka torrt där det frusit.

  6. Lena

    Nej häll inte vatten på den! Då blir det kondens och så fryser den till igen. Håll en påse fylld med varmvatten mot den istället tills det tinar, annars har du samma problem igen imöra. Samma sak med billås, ALDRIG hälla varmvatten på det. Det gjorde en skåning nyinflyttad till Umeå när jag pluggade där, låset blev aldrig sig likt igen. Mvh/norrlänningen 😉

  7. Lena

    Förstår att influensers får många bud. Hur gör man rent skattemässigt? Något man måste ta upp i deklarationen och hur gör man det? Vet man värdet eller?

  8. Maria

    Hoppas du får en härligt dag och kväll. Jag hoppas verkligen att vi får lite snö och kallt i Stockholm iår. Tycker detta regn och gråväder är hemskt. Ikväll ska jag baka julvört till vår lilla julafton imorgon (vi har delat upp i 2) och min man ska montera vår skötbyrå till vår lilla son som kommer inom några månader 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish