Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Paus

Tog precis en liten paus och Tove kom hit med sushi. Vi har myst och babblat och nu ska jag fortsätta plugga innan det är dags att hämta barnen. Bor i stora tofflor och mjukisbyxor idag! Är så himla kallt här hemma hos mig, usch.

Puss och kram!

Kommentarer

  1. Jeanette

    Mineralvattnet soda från spendrups är absolut det bästa för magkatarr och halsbränna, enligt mig. Testa! Det har räddat mig sååå många gånger. Kram

  2. Emma

    Hej Gabriella,

    Jag läser din blogg dagligen men kommenterar inte så ofta. Jag är ensamstående med tre barn, separerade och flyttade under graviditeten med mitt tredje barn då vår separation inte var riktigt lika ”snygg” som din och F’s. Jag köpte ditt armband för att peppa mig själv, då jag var ensam gravid, ”heart in heart” och min äldsta dotter som är åtta år fick det sedan av mig på sin senaste födelsedag.

    Jag har alltid känt mig lite ”sammankopplad” med dig, hur sjukt det än låter. Dels hade vi en gemensam vän tidigare (ingen du umgås med idag, och ingen jag har kontakt med heller) och dels är vi ganska så lika (fast jag är våg, inte tvilling!). Jag är också ensamstående som sagt, gick igenom en tuff separation från någon jag vuxit upp med, efter tio år. Jag har också pluggat, ensam med barnen. Jag har också alltid levt i snabbt tempo. Och faktum är att dina misstankar om att DU har ADHD fick mig att själv ta upp den här frågan med min psykolog. Jag har också haft en ganska tuff uppväxt.

    Och så är det du som verkligen kickat igång mig med träningen! Jag tränar nu 5 dagar i veckan, och även om jag inte är bootylicious som du, så ser jag lite progress. Tack vare dig har jag också fått upp ögonen för Aim’n – och köpt några plagg från dem även om jag handlar det mesta begagnat då ekonomin varit ganska så svår. I julklapp till min äldsta dotter hade jag tänkt köpa matchande tights till henne och mig, de med Leo stripes. Trots sin unga ålder har hon nyligen uttryckt ganska så jobbiga tankar angående sin kropp (Hon har bytt klass två gånger pga flytten och tjejerna i klassen kan vara ganska så brutala trots att de går i lågstadiet) och då jag själv hade ätstörningar som ung vill jag gärna introducera henne för rörelseglädje. Styrketräning har verkligen gjort ”allt” för mig då det ändrat fokus från att banta, riva isär och ner till att BYGGA UPP. Jag lyckades få tag på ett par tights i min dotters storlek, men avvaktade lite för länge med att beställa ett par till mig då jag först ville se att pengarna skulle räcka till Barnens julklappar. Nu är de naturligtvis slut. Jag tänkte därför att jag (med denna långa bakgrund) skulle fråga dig om du har ett par Aimn Leo Stripes och om jag i sådana fall skulle kunna få köpa dem från dig?

    Förlåt för denna konstiga fråga, jag är riktigt desperat. Skulle så gärna vilja att i alla fall någonting får bli ”perfekt”.

    Tusen tack för allt du delar med dig av till oss läsare, och för allt positivt du förmedlar <3 Du hjälper mig ofta att tro på mig själv och att våga vara modig.

    Kram
    Emma

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Hej vackra du <3 tack för att du delade med dig till mig!! Tycker du är helt fantastisk och SÅ stark och grym!! <3 Det hade du absolut kunnat få men jag har tyvärr inte kvar dom 🙁 Kram kram till dig och du ÄR modig. <3 Så fint skriven kommentar. Blir verkligen berörd <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish