Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Hej fina!

Innehåller reklam för nelly.com

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra men är lite inne i pluggvärlden. Tanken är att jag ska plugga lite mer denna vecka och sen fokusera mer på blogg igen nästa. Försöker ändå kika in här så mycket jag kan såklart. Är svårt att veta hur jag ska fördela tiden på bästa sätt men jag gör verkligen så gott jag kan utan att stressa ihjäl mig själv. Har ju barnen under dagen med och hade dom även igår men är utan resten av veckan. Blir lättare med uppdateringen då såklart.

Ville mest kika in nu och säga att jag gör ett nytt samarbete med nelly.com på instagram och med min kod GABRIELLA20 får ni 20% på Nly by Nelly i 48h från nu. Går ju fortfarande att beställa och få hem innan jul och nyår (se alla datum HÄR). Finns sjukt mycket fina festkläder, mysset osv inne nu och jag älskar ju också deras skor och underkläder. Får inte mer betalt för att ni handlar via min kod utan har en fast summa redan men tänker att ni som har instagram kanske inte vill missa.

Kan passa på att tipsa er om DESSA byxor som jag hade under en utekväll med mina tjejkompisar för typ ett och ett halvt år sedan och fick så mycket frågor om! Dom är supersnygga och så bekväma. Och HÄR kommer ni direkt till NLY by Nelly.

Vi hörs lite senare idag. Kram på er!/G

Kommentarer

  1. Maria

    Hej Gabriella, har du tips på trosor efter förlossningen? Jag använder normalt sett enbart string, har en del fultrosor/menstrosor som är hela men de kommer ändå sitta för tajt/oskönt när man är helt sårig.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish