Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

10

1. En superkraft du skulle vilja besitta:

Vara osynlig!

2. Bästa egenskapen hos dig:

Driven, målmedveten, omtänksam

3. Sämsta egenskapen hos dig:

Har inget tålamod alls!

4. Din bästa investering i dig själv:

Träningen! Och hårborttagning med laser. Har sååå lite hår kvar på kroppen och det är verkligen livskvalitet för mig att slippa raka benen och så när jag duschar. Så skönt. Allt som sparar tid som jag kan lägga på annat är på något vis en investering.

5. Din drömbostad:

Vill bygga ett stort hus. Typ dubbelt så stort som jag har nu! Det ska vara vitt med svarta detaljer på utsidan och har så otroligt mycket tankar på hur jag vill ha det invändigt med. Får nästan skriva ett eget inlägg om det, haha.

6. Finaste namnet:

Jolie och Julian! Älskar dom namnen. Är dock glad att Jason heter just Jason i förnamn då han verkligen är just en Jason. Han har dock Julian i mellannamn. 

7. Finaste frisyren:

Tycker att långt hår är finast, iallafall på mig. Utsläppt med lite lösa lockar.

8. Det mest fascinerande du vet:

Haha, är kanske inte fascinerande men min största chock i livet var när jag insåg att curry inte är en egen krydda utan en kryddblandning. Kände mig så korkad =)

9. Din drömkille beskrivet med tre ord:

Vet vad han vill, kan hantera mig (haha), tatuerad =)

10. En bild som bara är sådär fruktansvärt fin utan att veta varför:

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish