Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Status just nu:

Min hy är KAOS just nu och jag ska få mens inom en vecka (tror jag) = finnar runt munnen. Skulle muntra upp mig själv med en ansiktsmask och hittade en som jag fick av min hudterapeut för ett tag sedan. SVIDER ihjäl i mitt ansikte nu så funderar på att ta bort den, haha.. Står bara och glor på mig själv i spegeln och klurar på vad tusan jag har i ansiktet. Är nog någon syra i och har ingen aning om vilken eller ens vad det är för mask. Helt normalt ändå. Vi kör #yolo ikväll helt enkelt.. Har varit så deppig nu på kvällen. Vet inte om det är för att jag är trött eller för att jag ska få mens, haha… Är det bara jag som tycker att aaaaallt är fel precis när man ska få det och att livet typ inte är värt att leva? Man blir så känslig och vill bara mysa och ha massor med kramar typ.. Och sen när den är över så är man världens powerwoman igen och förstår knappt att man någonsin var sådär ynklig.. Sjukt vad hormoner kan göra med en.

Kan tillägga att jag går runt och lyssnar på min lugna ”porrmusik” också (som F alltid kallade det, haha). Fick ett sådant sug efter att lyssna på något som gör mig lugn och harmonisk. Så nu ska jag städa och drömma mig bort till mys och kramar och Fifty Shades of Grey-kärlek. Skojar på det sistnämnda, haha. Men tycker alla låtar är så fina ändå.

Puss och kram och godnatt. 

Kommentarer

  1. Ellen

    Haha va kul. Alla dom låtar du la upp är mina absoluta favorit från shades of Grey. Älskar dom!! Förövrigt gör ju the weeknd såå sexig musik haha. Älskart

  2. M

    Jag har det senaste året haft väldiga besvär med pms och har haft depression (jag menar verkligen depression, har varit deprimerad tidigare och medicinerats för det och detta var precis likadant fast cykliskt) två veckor i månaden mellan ägglossnings och mens. Har inte velat leva längre när det varit som värst. Efter depressionen har jag istället varit helt slut i en vecka, sedan mått bra i en vecka innan pmsen börjar om igen. Jag har denna månaden slutat med koffein, socker, alkohol och mycket kolhydrater (äter bara kolhydrater från frukt, grönsaker och bär) och det har gjort SÅ stor skillnad för mig. Socker och det andra påverkar kroppens hormoner så mycket. Finns massa intressant läsning om det, det skulle kanske passa dig som med är intresserad av tarmfloran och antiinflammatorisk kost. Jag har haft energi på ett sätt som jag antar är normalt, jag har de senaste åren varit så fruktansvärt trött och omotiverad men nu vaknar jag pigg och skuttar ur sängen redo för nya äventyr typ. Nu har jag 5 dagar till mens och borde egentligen må skit men jag märker knappt av det.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish