Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Projekt hemma

Såg dessa bilder från i somras när vi letade efter färg inne på RUSTA och fick sådan feeling. Nästa år ska jag ta tag i så mycket här hemma! Vill måla om lite här och där och har så mycket idéer! Håller på att kolla runt på färg nu och vill bland annat göra om sovrummet totalt! Så trött på det mörka där inne. Ska också fixa mycket ute, lasera om altanen och börja fundera lite på carport/förråd. Ska jag skriva ett helt inlägg med saker jag vill göra om, färgkoder, inspirationsbilder osv? Rum för rum? Vill så gärna dela med mig med er men vet inte om det är intressant att se innan jag ens har påbörjar projekten, haha. Klicka på hjärtat om ni vill det! =)

Kommentarer

  1. Anna Andrén

    Åååhhh va kul och spännande att få följa! Älskar sånt. Håller på och ska göra ett kontor kan inte du visa bilder på ditt även om det inte är färdigt behöver inspo ❤️❤️❤️❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish