Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Blandat från mitt huvud just nu:

– Julen närmar sig med stormsteg och jag har ingen julkänsla alls. Helt ärligt så tycker jag inte om julen. Inte just nu iallafall. Vet inte om det är för att jag inte har någon ”riktig” familj förutom mina barn eller om det beror på att jag faktiskt aldrig riktigt har gillat den. Kollade tillbaka lite på gamla inlägg kring julen och jag har aldrig varit särskilt peppad på den när jag var tillsammans med barnens pappa heller. Skrev flera gånger att jag bara vill åka utomlands istället bland annat, haha.. Sedan tycker jag faktiskt om julmat men det är typ det enda jag ser fram emot med julen. Och att få se barnens glädje såklart.

Älskar ju att umgås med mina barn såklart så på det viset känns det såklart supermysigt med jul och allt som har med den ledigheten att göra. 

– En av er tipsade mig om en parfym som heter ”nectarine blossom and honey” och efter att ha läst om den så måste jag bara ha den! Så det får bli min julklapp från mig till mig i år. Eller så köper jag den i början av nästa år. För mig är ett nytt år verkligen en nystart. 1a januari blir alltid en så viktig dag för mig för där sätter jag liksom standarden för hela året på något vis. Låter kanske jättekonstigt men jag är en sådan som har lättre med nystarter när det är ”måndag” eller ”nytt år”. Är ni också så? Och ja, en ny parfym lagom till det nya året är ju perfekt. Precis som att man ser en ny frisyr som en nystart, haha.

– Igår när jag tränade kom jag över min gamla träningslista från 2018. Och wow vilken pepp jag fick! Tränar ju mest till samma musik som jag lyssnar på till vardags nu för tiden men var verkligen en nytändning för mig att få lyssna på ”min gamla” musik. Lite som när man har nya träningskläder eller börjar på ett nytt gym typ. Exakt den peppiga känslan fick jag! Insåg också hur mycket jag fortfarande älskar Norlie och KKV, haha.. Lyssnade verkligen sönder ”ingen annan rör mig som du” när den kom och den var fortfarande lika bra nu när jag inte hört den på något (eller några!?) år. Kanske ska börja separera min träningsmusik från min vardagliga musik och blanda lite mer i min träningslista istället för att lyssna på ungefär samma när jag tränar och annars? Min gamla lista som jag hittade har typ 400 låtar så kommer nog att träna till den nu ett tag framöver om det ger mig denna pepp.

– På tal om mina gamla spellistor så hittade jag även denna låt nedan och jag ÄLSKADE den förut 2016/2017 typ, hahah.. Och fick värsta feelgood-känslan nu när jag hörde den igen. Och det är ju värsta sexlåten!? Alltså det är något med mig och musik om sex!? Varför!? F sa också alltid förut att jag lyssnade på ”lugn porrmusik” när jag städade till Fifty shades of grey-låtarna på kvällarna, haha.. Älskar ju ihjäl mig i Newkids ”chambea” med.

– Hela jag är typ i ”obalans” just nu. Tycker typ att mitt hår känns helt ”dött”, min hy är dålig, känner mig typ aldrig fin och fräsch oavsett vad jag gör. Kan ju vara årstiden med! Såg att en annan influenser pratade om det på sin story att hon just nu bara känner sig ”ful och osexig”, haha.. Och det är typ så jag känner. Kan duscha och göra mig i ordning men ändå känna mig helt grå efteråt. Vill ha sol nu och helst igår! Mår alltid så bra när det är soligt.

– MÅSTE tipsa er om denna sås! Såååå god och helt vegansk dessutom. Hur bra!? Äter den typ till allt och den funkar lika bra som dipp som till sallad.

– När det kommer till träningen just nu så är mitt ”ytliga” mål att bygga mer på övre delen av rumpan. Så det kollar jag mycket på nu! Tycker att det är svårare att få kontakt med dom musklerna och svårare att hitta övningar som faktiskt funkar. Återkommer när jag har luskat ut hur jag ska göra med övningar. För övrigt så varvar jag alltid övningar när jag tränar nu. Kör ex. 12 st av en övning och sedan 12 st av en annan för att sedan byta till den första. Och så kör jag så fyra gånger och byter sedan till två nya övningar. Brukar låta den första övningen vara tung och den andra lättare men ändå med fokus på samma muskelgrupp för det mesta.

– I helgen ska jag på jakt efter saffransmunkar! Är såååå sugen på det. Annars får jag seriöst ställa mig och baka själv. Och om jag som hatar att baka känner så så är jag VERKLIGEN sugen på något, hehe =)

Hittade iallafall dessa imorse när jag handlade på Ica!

Och självklart tog jag med en hem =) Men munkar är ändå en annan grej! Är så sugen på det! 

– Har snöat igen! Vet inte riktigt vad jag tycker om det men det är ju superkul för barnen iallafall. Hoppas det får ligga kvar nu. Varje vinter sedan jag flyttade till huset har jag tänkt att jag aldrig mer ska klaga på något under sommarhalvåret, haha.. För att skotta bort snö från tomten och hacka bort is från bilen kan vara det tråkigaste och jobbigaste jag vet.

– Barnen har ju haft lucia på föris men vi föräldrar har inte fått komma dit! Inte så konstigt såklart men jag blev såååå glad över en bild på Jolie som jag fick tidigare under dagen. Mammas lilla, lilla hjärta! Så söt i sin klänning och krona (eller ja, diadem,  haha).

Har blurrat hennes ansikte för att jag tyckte att bilden var så privat. Jag får verkligen den känslan av vissa bilder på barnen  – att jag bara vill ha dom för privat bruk och inte dela med mig. Vissa ansiktsuttryck, leenden osv som dom gör. Kanske låter jättekonstigt men så är det iallafall. Vissa bilder är mer blottande och sårbara än andra typ. 

Puss och kram! Ha en fin fredagseftermiddag <3 /G

Kommentarer

  1. Elinn

    Så kul att du blev sugen på parfymen! Tänkte att den passar dig perfekt 😍 du måste skriva sen om du gillar den eller inte 🥰

  2. Angelika

    Jag ÄLSKAR julen å ser fram mot den hela året och min dotter år likadan, MEN i år har jag ingen julkänslan alls. Trots pynt och julpyssel här hemma 😓

  3. Sara

    Så fint du bor:)
    Jag tycker det är imponerande att du nått dit du gjort:) Att vara 25 år och bo i så fint hus och ha en så fin bil och jobbat ihop till det själv. Wow:)
    Och sen känns du så klok som ändå ska bli mäklare och ha ett vanligt jobb:) Du känns smart:)
    Kram och ha en fin helg:)

  4. Christina

    Åhhh så gott med saffransmunkar! 😋
    Idag blir det bak av lussebullar igen. Tredje omgången… så gott med saffran. Tror jag är beroende….
    Tack för tips om Smart foto. Vi gjorde kalendrar häromkvällen och två dagar senare var de klara! Bra service men ngt rörig hemsida… Här smygs det in ljus, blommor och tomtar varje dag! Älskar julen! Lite snö hade inte varit då dumt, men bor i Skåne…. Tack för dina trevliga och inspirerande inlägg och din härliga blandning! 🥰Kram och trevlig helg! /Christina

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish