Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Apelsinskrubb

Har en ny skrubb här hemma och jag ÄLSKAR den. Den är gjord på bland annat havssalt och apelsinjuice. Doftar helt magiskt gott och man blir så len och fräsch efteråt. Jag gör ju laser som ni vet och hårstråna kan ”fastna” i hårsäckarna fast dom egentligen har ”dött” och vill lossna. Så därför är jag alltid noga med att skrubba mig! Älskar att skrubba och sedan smörja in med någon god kräm. Verkligen lyxkänsla och speciellt denna tiden på året när man behöver ta hand om sig själv lite extra. 

På tal om Lush så tycker jag verkligen om deras grejer. Fick upp ögonen för dom när vi bodde i Göteborg och sedan dess har jag varit fast i deras ”mask of magnaminty”, deras badbomber och läppskrubb. Älskar att allt är veganskt också.

Kommentarer

  1. Profilbild
    S

    Lite random fråga kanske, ingenting med skrubb att göra, men du har inte funderat på elbil som nästa bil? BMW iX3? Jag frågar för jag själv tänker mkt på om jag ska köpa bil i framtiden så jag utan skuldkänslor kan använda den mycket.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish