Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Pluggdags

Hej fina. Har gjort varm choklad nu på morgonen och bara myst hemma i allrummet med alla mina pluggböcker. Spelat in ett samarbete för Bubbleroom på instagram (ni får 10% där med koden JOSS10 just nu) har jag också gjort.

Testade att göra på ”lattemjölk” idag och det blev supergott!

Kan ju vara bland det godaste som finns!?

La också i lite extra chokladbitar som ni ser, haha.. Var så sugen på Marabou.

Vet att jag har sagt det 439 gånger men jag längtar verkligen tills jag har inrett kontoret helt färdigt. Orkar dock inte stressa över det.

Förresten! Min parfym som jag alltid beställde var slut överallt och jag har nu beställt dessa tre och häxblandar dom. Jag vill ju gärna lukta sött men ändå fräscht. Och frukt är ju både och! Blir en perfekt kombination.

Och huuuur gosigt set från Bubbleroom? Vill aldrig ta av mig det men ska göra det senare och träna lite. Känner mig som ett får i detta, haha.

Kram på er. Vi hörs snart igen.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Mikaela

    Hej! Är det Escada fiesta carioca (vattenmelonlukt) som du letar efter? Har hittat en sida som säljer den, har beställt en själv redan. Är helt besatt av den😭 ps. Du är grym och sååå vacker ♥️

  2. Profilbild
    Annie

    Måste tipsa som Escadas nya parfym!! Den som är som ett rosa hjärta. Får så mycket komplimanger för den och flera har sagt att jag luktar färsk frukt / som en godispåse 😂😂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish