Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon!

Innehåller reklam för Apohem

Såg ni mitt nattliga inlägg eller? Fick sådan feeling där vid 23-tiden och började knappa på tangenterna. Det är oftast då mina inlägg blir bäst enligt mig själv. När jag faktiskt vill skriva och att allt bara kommer ur mig naturligt. Har inte varit så mycket så på slutet då jag har varit så mycket i mitt privata. Har haft svårt att skilja på privat och personlig och blivit sluten istället här på bloggen. Men nu så. Nu kör vi igen. Hoppas ni tyckte att det var kul att läsa mina nyårsmål iallafall.

Jag är rätt glad idag ändå. Har försökt vända allt detta med Jolie. Är det något jag är bra på så är det att skapa positiva tankar.

Det jag har tänkt för att vända mina tankar är: 

– Vilken tur att hennes blåsljud faktiskt uppmärksammades tidigt och att hon faktiskt får hjälp nu. Tänk om hennes hjärtfel inte hade upptäckts alls när hon var bebis och vi hade gått runt och varit helt ovetandes? Nu har vården en chans att planera ALLT i minsta detalj och så hade det inte varit vid ex. en akut operation.

– Hon lever och mår bra. Och hon mår faktiskt otroligt bra. Hon är så pigg och glad och full av energi. Ser ingen skillnad på henne och något annat barn och det är allt som spelar roll i det stora hela.

– Hon är stark. Jag är stark. Och vi är starka tillsammans och fixar detta tillsammans.

– Hon är äldre nu och har fått vänta tre år på sin operation just för att hon mått så pass bra. Hade varit mer orolig om hon hade behövt opereras som nyfödd. Då är ju hjärtat pyttelitet.. Nu är hon ändå ”stor” och då är det ju såklart ett bättre utgångsläge för att opereras.

– Hur det än blir så kommer det att bli bra. Det måste det bli.

– Detta ligger inte mina händer och det hjälper mig inte varken mig eller Jolie om jag stressar ihjäl mig av oro. Jag får lita på vården och lita på att dom kommer att göra det bästa för min dotter.

Idag är jag iallafall peppad och redo för dagen. I eftermiddag kommer Tove hit med sina barn, hjälper mig med lite jobb och så får vi middag levererad hit från Pinchos här i stan. Ska bli mysigt!

Och förresten! Vill passa på att tipsa att min kod GABRIELLA15 ger er 15% på alla beställningar över 400:- hos Apohem fram tills på lördag. Samarbetet gäller egentligen bara på instagram men vet att ni gillar rabattkoder. Och dom har verkligen allt! Och massor med fynd under 100-lappen (det mesta på bilden ovan kostar under 100:-!). Perfekta julklappar. Ni kommer till sidan HÄR.

Önskar er en fin dag. Stor kram!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish