Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bästa julklapparna till barnen!

Inlägget är reklam för lekmer.se

Måste tipsa er om att lekmer.se har dom allra bästa julklapparna för våra små! Finns allt från kläder, skor, inredning och mängder med leksaker, böcker, pyssel.. ALLT! Verkligen ett supertips att kika in på hemsidan och klicka hem era klappar till barnen nu innan jul.

Dessa fina skålar är perfekt för lördagsmysets popcorn, frukt eller godis. Finns HÄR.

Jag har alltid älskat Kids Concept då dom har så otroligt fina och kvalitativa leksaker i trä. Ni hittar allt HÄR.

Pyssel är den roligaste julklappen enligt mig. Blir som att ge bort en liten upplevelse som man kan göra ihop. Ni hittar allt pyssel HÄR.

Även”rita och måla”-grejer är en kul grej att ge bort! Denna välfyllda och prisvärda låda hittar ni HÄR.

Finns gott om pussel, spel och böcker också. Ni hittar spelen HÄR och böckerna HÄR. Mina barn älskar memory och dom kommer nog verkligen tycka om detta med Bamse.

Och sist men inte minst så har dom ju masssoooor med lego, roliga leksaker osv. Ni kommer till leksakerna HÄR. Och lego-förvaringen har jag önskat så länge och tror att barnen kommer att tycka att det är roligare att städa också (hoppas jag, hehe) nu när dom har denna förvaringslåda i form av en legobit. Förvaring finns HÄR.

Inlägget är reklam för lekmer.se

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish