Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tre just nu:

1. Fått frågan några gånger om hur det går med min piercing i örat. Det går jättebra och den har läkt utan några problem. Ska snart ta ett till hål!

2. Har ni tänkt något på nyårskläder? Jag kommer nog att ha klänningen här ovanför med ett par tunna, svarta strumpbyxor eller tröjan med ett par högmidjade, svarta jeans.

3. Har ställt ut blommor i bägge badrummen bredvid tvålpumpen och detta är typ bland det finaste jag vet! Livar upp så mycket.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Gabi

    Hej Gabbi!
    Jag ska snart flytta till en större lägenhet och är på jakt efter mysiga filtar att ha i min nya soffa. Kan inte du som är så bra på inredning tipsa om lite filtar/plädar och sådant som man kan gosa ner sig i under denna mörka årstid? 🙂 Vore jättesnällt av dig. Har följt din blogg sedan du bodde i Göteborg och går in varje dag.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish