Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Skönhetsfavoriter

Inlägget innehåller annonslänkar

Tänkte tipsa er om mina skönhetsfavoriter just nu. Har ju en hel del och vissa har hängt med superlänge medan andra är nyfunna favoriter.

Min fina body hittar ni för övrigt HÄR.

Denna olja smörjer jag in mig med när jag vill ha lite extra glow. Finns hos Rituals.

Detta är ett värmeskydd som är GRYMT! Jag har ju väldigt tjockt hår och detta gör att håret torkar mycket snabbare. Brukar använda det efter att jag har haft i min hårolja och innan jag torkar håret. Finns HÄR. Det doftar för övrigt helt underbart med.

Denna peeling har hängt med mig år efter år efter år. Så snäll mot huden och man kan använda den varje dag. Ger verkligen nytt liv till ansiktet. Finns HÄR.

Mitt läppstift som jag har varje dag – HÄR. Och läppglanset som jag kompletterar med ibland – HÄR.

Denna kräm är perfekt när man är torr! För armbågar, händer, nagelband osv. Älskar denna! Finns HÄR.

Denna är en favorit till läpparna som jag använder om dagarna under vintern! Finns hos The Body Shop. Har använt detta sedan jag gick i högstadiet typ, haha.

Och på tal om att smörja in läpparna så smörjer jag med denna fotkräm innan jag ska sova, haha! Finns INGEN kräm som gör en så len som denna. Har den på fötter, händer.. ÖVERALLT typ, hehe. Och smörjer alltid med den innan jag ska sova. Finns HÄR.

Mina tre favoritmasker. HÄR hittar ni den från Dermalogica och den är så himla bra under denna årstid när huden behöver lite mer fukt. HÄR hittar ni den från FIlorga och den ger ett galet glow. Blev besatt av den efter första användningen. Och den som finns i burk är jättebra på problemområden men den luktar SÅ illa. Känner att jag måste varna om det då jag blev så chockad när jag öppnade burken första gången. Usch. Ni hittar den HÄR.

Och dessa torrschampon är nyfunna favoriter. Det ena doftar melon och det andra grönt äpple. Dessa är verkligen ett supertips! Finns HÄR.

Och detta läppskrubb är bäst! Från LUSH! Älskar känslan man får efteråt. Har använt det sedan 2015 typ.

Och detta är ju kanske ingen nyhet men Ida Wargs BUS är fantastisk! Gillar att man får färg direkt också. Ni hittar den HÄR. Och vanten HÄR.

Kram på er. Ha en fin kväll!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish