Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ett sent godmorgon

Hej fina!

Hoppas allt är bra med er. Jag mår jättebra men är sååå trött. Och jag vaknade dessutom med världens huvudvärk. Dunkade i hela huvudet och jag ville bara somna om och sova i 1000 år. Förlåt, men jag HATAR den här årstiden. Det är seriöst mörkt dygnet runt och det känns om att klockan är typ 21 fast den är 14, haha… Och så får jag alltid ont i huvudet, blir trött.. Nä huva.

Imorgon har vi en extra hjärtkontroll med Jolie. Hon ska få göra ultraljud på hjärtat med en annan typ av maskin som egentligen används på vuxna för att kirurgerna i Göteborg ville ha en annan typ av bilder att komplettera med. Det är nog därför jag är lite off också över huvud taget med för stunden. Har så mycket i mitt huvud som snurrar och får inte riktigt ro i själen. Och jag som redan är hyperaktiv och stressad fastnar bara i en ond cirkel av att knappt fungera som människa för att det blir mycket tankar i mitt lilla huvud =)

Ska äta lunch nu, ringa Tove och ta tag i lite jobb och plugg sedan. Puss och kram.  

Min frulle =) Okej, jag ljuger. Jag åt tre lussebullar till. Det är seriöst det godaste jag vet just nu. Kan trycka hur många som helst utan problem!

Kommentarer

  1. Profilbild
    Mia

    Ja vart är solen? I Stockholm råkallt och mulet. Tycker det år så jobbigt. Varför är molnen så tunga på vintern. Får hoppas på januari för nog brukar det vara mer sol då. Saknar Norrland där många har hus och en varm bastu. Det är så speciellt att bada bastu i Norrland. Kram fina du. 😇

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish