Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

TVÅ

1. Har sagt det förr men säger det igen. Det bästa beslutet jag har gjort i mitt liv är att få mina barn tätt. Dom leker SÅ bra tillsammans och avlastar mig tack vare det. Är en sådan frihet att kunna skicka ut dom på gården och städa eller göra något annat som behövs här hemma under tiden. Vill knappt tänka på hur lyxigt det kommer att vara i sommar när jag kan sitta och sola på altanen medan dom springer omkring bland grannhusen. Nu är ju Jolie så pass stor med och i sommar är hon 3,5 år! SÅ sjukt. Och Jason är såå fin med sin syster och tar hand om henne så bra. Brukar smygkolla på dom när dom leker ute och blir så varm i hjärtat över hur fint som leker ihop. I januari börjar Jolie på samma avdelning som Jason på förskolan också. Dom längtar så mycket efter det båda två!

2. Får alltid frågan hur jag får i mina barn grönsaker och nyttigheter. Mina bästa tips är 1.mixa och 2. grädde och crème fraich. Kan seriöst få i mina barn precis vad som helst om jag blandar ut med crème fraich och grädde. Och så brukar jag riva i morötter och zucchini i ex. köttfärssås (även spenat går jättebra att blanda i köttfärssås och märks knappt om man gör det på rätt sätt!) och vill jag få i dom broccoli och ex. bönor så öser jag bara i crème fraich på slutet vad jag än lagar, haha.. Dom äter typ allt så länge det är i. Samma sak med ex. lasagne och så. Har faktiskt provat på vänners barn med och det funkar verkligen! Även om dom är väldig kräsna med maten i vanliga fall. Försöker göra en supernyttig gryta iallafall en gång i veckan och maxar med lök, vitkök, gurkmeja och sådant som är bra för kroppen. Och dom äter, äter och äter. Kan verkligen få i dom i princip vad som helst så länge jag tänker till lite.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Johanna

    Men vaaa och ååååh 😅 jag vill också få i min dotter grönsaker 🙈 jag kan räkna på en hand de gånger hon ätit grönsaker 😩 tack för tipset om grädde och Creme fraiche 👍

  2. Profilbild
    Tessie - trebarnsmamma ♡

    ÅH vad jag önskar att det var så här hemma. Mina två minsta (2 år och snart 11 månader) är väldigt matglada och äter det mesta jag serverar, men min 4-åring är desto svårare. Just nu är det bara nudlar som går hem…. zzzzz.

  3. Profilbild
    Isabell

    Haha, så olika det kan vara. Mina barn avskyr sås och hade aldrig ätit något med creme fraiche på (den ena är dessutom allergisk mot mp). Och de älskar grönsaker och frukt. Grönsaker kan vi bara ställa fram ett tag efter de ätit den riktiga maten 😂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish