Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Läsning

Vi läser ju som ni vet otroligt mycket här hemma. Eller ja, jag läser för barnen. Hinner i dagens läge inte läsa mer än mina pluggböcker, haha. Men barnen älskar böcker och det är SÅ kul! Jag började själv läsa jättetidigt och det har ju hängt med mig större delen av livet.

Iallafall! Måste ge er som har barn i Jasons ålder två boktips. Dessa böcker älskar han just nu och vi har läst dom om och om igen. Den om att börja skolan är såklart extra spännande och han börjar ju faktiskt nu i höst. HUR SJUKT? Tänk att jag ska ha ett skolbarn.

Denna fick vi faktiskt på BVC när vi var på femårskontroll. Han gillar den verkligen! Och i bakgrunden ser ni två andra favoriter som jag verkligen rekommenderar. ”Boken om att gå på förskolan” har jag läst för båda inför inskolningen och den är superbra och pedagogisk. Fina bilder med! Samma sak med ”du och jag min skatt, 3-åringen”. Den är GRYM och det finns alltså en för varje ålder. Anpassad efter där barnet befinner sig i sin utveckling precis där och då med fina berättelser, sånger, rim osv.

Och här är ju den om att börja skolan som han fick när han fyllde år!

Lite mer text men också med bilder. Lätt att förstå och han hinner inte bli uttråkad. Tips, tips =)

Imorgon ska jag tipsa er om mina skönhetsfavoriter just nu! Och vilka som har hängt med genom åren också. Kram kram och ha en fin kväll!

Kommentarer

  1. Profilbild
    Ingrid

    Boktips till Jason från min 5-åring, som också gillar Saga-sagor och Börja skolan-boken: Rose Lagercrantz böcker om Dunne (börjar med ”Mitt lyckliga liv”) och böckerna om Nina av Emi Guner (börjar med ”Nina och snöleoparden”).

  2. Profilbild
    M

    Vi har läst serien ”boken om superhjältar ” för sonen som fyller 5 i januari precis. Han tycker dem är jättebra. Så tips till ee!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish