Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Kär i kärleken

Hej på er!

Kikar in här lite snabbt. Unnade mig själv lite lunchpaus idag. Händer inte superofta. Har världens stökigaste hem då barnen hann göra KAOS imorse innan förskolan. Förstår inte hur dom lyckas på bara någon timme. Får ta tag i det ikväll.

Jag är en sådan tönt men inser verkligen hur kär i kärleken jag är. Har suttit i soffan, ätit lunch framför Bonde söker fru och deras 15-årsjubileum och kommer såååå mycket tårar. Älskar verkligen att kolla på program om just kärlek och har alltid gjort.

Och när bonden Sigrid sa att ”jag vill bara ha någon som jag känner att jag vill ska slita av mig kläderna och kasta upp mig på bordet” så kände jag typ att det är exakt den känslan jag själv vill ha för någon. Kommer aldrig att nöja mig med något annat. Då är jag hellre själv, haha.. =)

Nej hörrni, kärlek är så fint och jag blir seriöst så rörd för alla som får vara sådär galet superkära. Förstår typ knappt mig själv när det kommer till att sitta och grina glädjetårar för människor jag inte känner men jag gör det iallafall. Blir nästan rädd över mina egna starka reaktioner, hehe. 

Nuuu ska jag torka tårarna och ta tag i lite jobb och plugg igen. Mina juridikböcker ligger och glor på mig här bredvid i soffan. Puss och kram! Vi hörs snart igen.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Karlektamigfan

    Har precis startat ett nytt konto gällande detta.. Att kärlek är ta mig fan det bästa som finns! ♥️ in och följ och skicka er historia! @karlektamigfan

  2. Profilbild
    Sabina

    Hej!
    De flesta som lever i ett längre förhållande har nog någon gång tänkt tanken att gräset är grönare på andra sidan, att man saknar nyförälskelsefasen där man blir pirrig bara av att se din partner, kan hångla i evigheter och aldrig få nog av varandra. Saken är väl att den känsla alltid går över och förhoppningsvis har lett till djupare känslor. Dessvärre tror jag att många söker efter förälskelsen gång på gång, istället för att ta tillvara det som man har med sin partner. Menar nu självklart inte att msn ska stanna i ett dåligt förhållande bara för att.

  3. Profilbild
    Elin

    Åh jag är också så kär i kärleken! 😍 Det insåg jag i år och jag är 33 år. 😅 Bästa! Tacksam för att man är kär som en galning just nu och även att man fått uppleva det flera gånger innan.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish