Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon måndag!

Och hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår jättebra. Ska träna, jobba och plugga som en galning idag. Har så mycket att göra! Är barnfri större delen av denna vecka med undantag onsdag och torsdag. Känns rätt bra då jag har så mycket att fixa med just nu.

Igår hade vi som sagt Tove och barnen här hela dagen. Vi gjorde ett avbrott i allt arbete och fikade lite. Blev varm choklad med grädde, lussebullar och pepparkakor.

Gjorde det enkelt för mig och blandade bara mjölk med vanlig Marabou. Barnen älskade det! Tips, tips. Behövs inte så mycket choklad heller.

Älsklingarna!! Älskar, älskar, älskar dom. Toves barn är verkligen som mina egna för mig typ.

Byggde med smålego, lekte med play-doh, såg film, spelade Mario Kart.. Vet inte vad vi INTE hann göra igår, haha.

Tjejorna! Dom är farliga tillsammans dessa två.. Dom slåss varannan minut och kramas varannan. Skiljer bara ett halvår på dom och dom är exakt lika tjuriga och bestämda båda två. Jag och Tove satt i soffan och andades ut för en stund när dom kommer ut ur lekrummet och säger ”HEJ, VI HAR BYTT NAPP”. Vi mammor satt och pratade om allvarliga vuxensaker (kan man säga så eller, haha) och började gapskratta då dom verkligen är så.. små? Deras största problem är verkligen vem som ska ha vilken leksak och vem som ska sitta på vilken stol i köket. Dom är så fina och helt underbara! Blir typ tårögd när jag tänker på dom. Hoppas att dom får behålla sin vänskap genom hela livet precis som sina mamis.

Sen blev det pizzaaaaa. Så välförtjänt efter att ha fått mycket gjort under dagen.

Mitt liv med mina barn. En som spiller vatten överallt medan den andra sliter mig i håret. Just nu så går även ”mi pan su su sum” och ”dame tu cosita” varma här hemma när DJ Jason får bestämma och då måste även jag dansa. Och den lilla detaljen i detta är att jag måste dansa exakt som dom gör i dessa musikvideos för annars blir barnen arga, haha.. Bara att lyda order då. Tur att jag är gammal dansare då så att koreografier fastnar rätt fort =) Visste ni att jag dansade flera gånger i veckan fram tills att jag var typ 16 från att jag var liten? Ni som har hängt med länge vet nog om det. Har dansat allt från dancehall till balett till poledance och jazz.

Efter att jag hade nattat barn och städat allt klart vid 22.30 så var jag helt.jäkla.död. Satte mig bara på rumpan i garderoben och andades ut och tänkte sedan slita av mig alla kläder för att hoppa in i duschen men insåg att det ändå var rätt trevligt fotoljus och tog en bild istället =) Orkade inte ens duscha igår så kröp bara ner mellan kidsen. Eller ja, jag bar först över dom till min säng. Nattade dom först i Jasons rum för att jag tänkte att dom ska få sova själva för en gångs skull. Ångrade mig dock när det var läggdags för mig =) Får iallafall bli kvällens projekt att ta hand om mig själv lite extra och ta en låååång dusch med inpackning, ansiktsmask och allt annat som jag älskar.

Önskar er en fin dag. Kram!

Kommentarer

  1. Profilbild
    johanna

    Har du tips på vad man kan göra när man mår skit efter att ha misslyckats med saker? Kuggade min tredje uppkörning i lördags och mår så dåligt över det. Känner mig sämst. Sen vart jag ej godkänd på tenta i läkemedelsberäkning (läser till ssk), vill helst bara gå i ide just nu….

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Se det som att du klarar det nästa gång!! Tagga till och ge dig tusan på att fixa det. Du KOMMER klara det <3 tro på dig själv. Och ett misslyckande är egentligen inte ett misslyckande. Det är en ny chans. Styr om dina tankar till positiva tankar <3 kram fina du. DU är grym <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish