Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hello

Hoppas allt är bra med er. Tove har varit här hela dagen och hjälpt mig med jobb. Och barnen fick sällskap av sina vänner. Så roligt! Mitt hem är just nu ett bombnedslag och jag har myyyyycket att städa nu när kidsen har somnat, haha.. Har dessutom världens huvudvärk och har haft det hela dagen.

 

Min genomgående känsla idag.. =) Får ALLTID ont i huvudet när vädret pendlar mellan plus och minusgrader från dag till dag. Vet inte varför men det har alltid varit så för mig.. Vaknar då med huvudvärk och har det fram tills att jag somnar.. Så drygt.

Våra älskade små tjejer! Dom tyckte att det var en bra idé att leka med julgranskulorna och lyckades krossa tre stycken tillsammans, hehe.

Livet med barn. Jag älskar det men det är så otroligt mycket jobb hela, hela tiden. Fram med mat, bort med mat, fram med fika, bort med fika, torka rumpor, borsta tänder, trösta, vara medlare i bråk, ta fram mat igen, diska undan, byta tröja på någon som har spillt ner sig med varm choklad, trösta, städa, bli arg, jaga någon som springer runt med en gaffel i högsta hugg. Ja, ni som vet – ni vet. Någon hade ritat med en gul penna på precis alla mattor på övervåningen också så det blir spännande att se om jag lyckas få bort det. Brukar lyckas med det mesta när det kommer till att städa efter barnen så jag har ändå goda förhoppningar om att det ska gå.

Ville mest kika in och säga hej. Saknar att skriva och är tillbaka igen imorgon med massor av inlägg som vanligt. Stor kram på er och hoppas ni haft en fin andra advent.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Emmis

    Heej
    Ja är som du me väldigt starka känslor. Kan typ bli sjuk av mina känslor..pch sen kan man bli sådär väkdigt trött typ få sånna urladdningar. Ja använder mina känslor mkt av i o skriva poesi o sånger.
    För några år sen kom ja in på HSP forum. Och det var jag i ett nötskal. Har du inte redan läst om de så vill ja tipsa, kanske kan du känna igen dig i detta. Må gott
    PS förstår precis beskrivning. 😅❤️

  2. Profilbild
    Amanda

    Hej! Tänkte göra en kalender till mamma och använda din kod. Men glömde spara den. Vad var koden? Hur länge gäller den? 🙈

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish