Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Saturday

Innehåller reklam för Smartphoto

Gör mitt sista samarbete med Smartphoto idag på instagram så tänkte påminna även här om att min kod GABRIELLA40 fortfarande ger 40% på alla beställningar över 150:-. Ni kan också använda koden flera gånger. Perfekt att klicka hem dom sista julklapparna!

Finns verkligen allt möjligt på deras hemsida och ni kommer dit HÄR

Hur fina!? Verkligen en vinterbukett. Blev så himla glad. 

Och igår rörde jag mig inte en millimeter ur soffan på hela kvällen efter att jag hade städat huset. Älskar att halva min varma choklad är grädde men jag ÄLSKAR grädde. Är typ det godaste som finns, haha. Kan typ äta det med sked och speciellt med hallon eller nutella till. Mhmm. Förresten! Slängde i en sked nutella i denna igår och det var sjukt gott. Tips! Annars hade jag bara havremjölk och några rutor mörk choklad. 

Tove skickade denna inatt, haha.. Ååååh! Kolla våra killar! FYRA år sedan på dagen igår. Tänk att dessa två är som bröder och att vi umgicks i princip varje dag i två och ett halvt år när vi var hemma med dom. Så tacksam för att vi har varandra. 

Nu ska jag träna, köpa hem någon god lunch och njuta av lugnet och det fina blombudet jag fick hem igår.

Kram på er! Vi hörs på måndag.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Sara

    Hej Gabriella:) Vart kommer dina vita adidasskor ifrån som du har på några bilder.? De är superfina. Är de sköna?
    Jag är en ny läsare. 35 år och mamma till en 5 åring:)

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish