Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vilken dag!

Puuuuh vilken dag. Är helt död. Känns som att någon har slagit mig i huvudet med något, haha.. Ska snart göra middag och sedan blir det mys hela kvällen lång. Tror att jag kommer att ta en powernap när jag har ätit och sedan plugga fram till midnatt. Behöver verkligen ta ikapp lite. Denna helg ska jag mest sova, träna och plugga. Och plugga lite till.

Förresten! Jag var sent ute med att skaffa chokladkalendrar till kidsen och när jag väl skulle köpa igår så var det slut på ”vanliga” ÖVERALLT. Så mina barn fick en lyxkalender var i år med choklad från Lindt, haha.. Det var dom enda jag hittade! Det sjuka är typ att dessa är gjorda för barn då dom innehöll rätt roliga chokladbitar i form av nallar och tomtar!? Vem köper chokladkalendrar till barn för typ 180:-/styck? Ja, nu gjorde ju jag det men det var bara för att det inte fanns något annat någonstans. Hade nog aldrig gjort det annars. Barnen blev glada iallafall. Har för övrigt hämtat ut alla deras julklappar nu och det känns skönt att vara ute i god tid med det. Brukar alltid bli så stressigt i sista sekunden annars. Det enda Jason har önskat sig är en ”Mario-robot” och jag har faktiskt ordnat det. Känner mig som årets mamma, hehe. Trodde aldrig att jag skulle hitta en sådan och sa det till honom. Han sa då ”men mamma, tomten kan ju bygga en åt mig”… Han hade också önskat sig en ”robot-pizza” = pizza som kan gå. Det blir nog svårare att lösa tyvärr.

Trött, tröttare, tröttast =)

Granen är pyntad och klar. Vilken tur att barnen har världens bästa pappa som orkade hjälpa mig ta ner den. Kör på en minimalistisk gran med rätt lite pynt i år. Har sett att det är inne på alla inredningssidor på instagram så det var ju skönt. Hittade inte julkulorna på vinden och orkade inte gräva bland alla kartonger. Valde därför att köpa några nya och hålla det rätt enkelt.

Har ni sammanfattat ert 2020 på Spotify? Fattar inte hur jag har lyckats lyssna på musik i nästan 87.000 minuter.. Egentligen är det inte jättekonstigt då jag har på musik i princip hela tiden oavsett vad jag gör eller var jag är men det kändes bara som SÅ mycket ändå. Galet.

Annars då? Har fyllt på med kräm åt barnen så att det räcker vintern ut. Dom är riktiga torrisar så smörjer varje kväll här hemma. Och går runt konstant och smörjer deras läppar med försvarets hudsalva här hemma med då dom börjar bli sådär röda och irriterade runt munnen.. Ogillar verkligen den här årstiden då allt blir så mycket mer omständigt. Längtar redan ihjäl mig till sommaren och nu väntar en låååång vinter. Men det blir nog bra ändå =)

Förutom granen så är alla adventsljusstakar framme nu med. Måste erkänna att det faktiskt blev mysigt med lite extra ljuskällor här hemma.

Stor kram och ha en fin helg!

Kommentarer

  1. Profilbild
    Sanna

    Åh kan du tips om vad du smörjer barnen med? Min son är världens torris och har inte hittat någon superbra ännu. Använder mest kokosolja nu haha

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish