Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Årsresumé del 1

Jag vet att det bara är början av december men tror inte att det kommer att hända allt för mycket mer i mitt liv under denna lilla månad som är nu. Tänkte sammanfatta mitt år lite snabbt som jag (och alla andra influensers, haha) gör varje år.

JANUARI: 

Var i Barcelona över nyår och hade den sjukaste partynatten i hela mitt liv. Vi ramlade in på hotellrummet typ 09 morgonen efter om jag inte minns fel, haha. Tog hand om barnen och huset och försökte komma in i nya rutiner i livet som ensamstående. Tog körkort och fick hämta ut min bil samma dag. Det var en magisk känsla. Jobbade mycket och gjorde bland annat ett större samarbete ihop med Glossybox. Jolie fyllde 2 år också och hade kalas med våra närmsta. Umgicks med vänner var och varannan dag, åt massor med gott som vanligt. Älskar att jag måste skriva med att jag äter gott, hehe ;p Är väl en stor del av mitt liv att äta helt enkelt.

FEBRUARI: 

Blandade keso och kvarg och upptäckte ett nytt favvomellis. Blev precis som risifrutti fast hälsosamt. Åt med kanel och äppelsylt utan tillsatt socker.

Allrummet fick en ny matta.

Hjärtkontroll för vår lilla tjej.

Hängde mycket hemma, jobbade, tog hand om mina älsklingar.

Var i Stockholm och åkte sedan vidare till Göteborg för att tatuera mig.

Och blev ifrågasatt sååååå mycket för denna bild, haha.. Plåten var inte varm längre så vet inte varför jag tog på mig vanten ens.. ;p

Gjorde nog inte så mycket mer i februari.. Var med barnen, åt massor med mat och fika. Samma gamla vanliga =)

MARS:

Åkte utomlands med mina hjärtan och deras pappa. Vi hade världens bästa resa. Under denna tid så bröt covid-19 ut i Sverige och när vi kom hem så var alla konserver och aaaaallt toalettpapper slut. Så tacksam att vi hann med denna resa innan denna pandemi iallafall.

Hemma var det vinter!

Spenderade mycket tid såhär med jobb i sängen.

Åkte på en riktig festhelg med massor av fina brudar!

Spenderade mycket tid hemma i vanlig ordning.

APRIL: 

Åt mycket mysiga luncher ute.

Hade rent och fint hemma =)

Började äntligen bli lite varmare ute!

Bakade nyttig kladdis med kidsen.

Smutsade ner bilen, haha.. Det roliga var att jag sekunden innan jag tappade växten tänkte ”nu ska jag INTE tappa den”. Typiskt mig =)

Typiskt mig som sagt, haha.

Jobbade, hade myskvällar osv osv osv.

MAJ: 

Myste runt hemma då det började rekommenderas på grund av corona.

Fyllde 25!

Min älskling fick en storkille-frisyr!

Haha, kolla morgonrufset!

Började plugga!

Umgicks en del med vänner.

Köpte fina växter till hemmet!

Tog med alla barnen till gymmet var och varannan dag.

Umgicks som vanligt med Tove hela tiden. Älskar att våra söner och våra små tjejer är födda samma år. Vad är oddsen? SÅ tacksam. Det är verkligen lifegoals att våra barn är lika tighta som vi är.

JUNI: 

Tränade, jobbade, pluggade, firade midsommar i Toves stuga med massor av härliga människor, umgicks med vänner var och varannan dag och åkte på olika äventyr med barnen.

JULI:

 

Åkte på roadtrip med bästisarna, gjorde bort massor av möten medan Tove tog hand om barnen. Fick också massor med kvalitetstid ihop! SÅ underbart. Hittade på grejer med barnen i princip varje dag även här hemma i Umeå och utöver det var det som vanligt plugg, plugg, plugg och jobb. Gjorde min första laserbehandling också och det är seriöst en av dom bästa investeringarna jag har gjort i mig själv och mitt utseende. Är så otroligt skönt att knappt behöva raka sig. Har ju ett par behandlingar kvar att göra innan jag är helt hårfri men är SÅ glad att jag började i somras. Till sommaren har jag förhoppningsvis lagt rakhyveln på hyllan för gott.

Umgicks med Tove och barnen i princip varje dag under juli. Gick också på massor av kalas, lärde barnen cykla, var ute mycket, hade pioner hemma konstant.. ÄLSKAR juli.

Fortsättningen på året kommer nu i dagarna. Nu ska jag stänga ner allt och sova. Puss och godnatt.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Linda N

    Vad kul att läsa, vad fort ett år går! Gillar din blogg 🙂 måste fråga, varifrån är den jättefina vita kannan med som svarta prickar på? Kram 🥰

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish