Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon och hjärtkontroll

Innehåller annonslänk

Eller ja, kanske ska säga god dag? Är ju inte direkt morgon längre. Ber om ursäkt att jag är lite off men jag är både trött och har jättemycket plugg. Vaknade vid 09 och har druckit min frukost då jag har noll matlust just nu. Recept på en god smoothie kommer strax här på bloggen!

Ska snart åka och köpa lunch och fixa lite annat – bland annat posta min bokföring som jag i princip hann göra klart igår kväll. Känns så skönt att ha en sak mindre att tänka på.

Idag är dagen då jag gör min hjärtkontroll. Ni som har hängt med vet att det pratades om viss ärftlighet och Jolie har fått lämna lite prover nu under förra veckan.. Och OM det visar positivt på dom så ska även jag kollas. Problemet är dock att det tar en månad att få svar och jag orkar inte vänta.. Vill inte oroa mig över mig själv i det här läget och vill veta nu direkt och helst igår. Bokade därför en tid privat istället så att jag får snabbare svar gällande mig själv. Allt som kan göra mig lugnare i dagens läge är ju bra och trots att det kanske är onödiga pengar så känns det ändå värt det för mig.

Annars då? Känns som att jag mest bara gnäller över hur jag mår hela tiden och vill nästan ljuga och skriva att jag mår jääääättebra. Men det gör jag inte. Känner mig som ett tomt skal som bara finns just nu. Mår ju bra i grunden på något vis men hela gårdagskvällen satt jag i tårar. Grät typ själen ur mig kändes det som. Var längesedan jag var så ledsen som jag var igår men jag tror att jag behövde det. Tänkte åka till Tove och gråta ut men valde att hantera känslorna själv istället då det är något jag ofta drar mig från. Får oftast stöd och pepp direkt och lyckas skaka av mig sorgen. Hatar att vara ledsen och vill helst alltid bara ta bort känslan och gå vidare men ibland behöver man känna på riktigt med. Så jag kände efter för en gångs skull. Och grät, grät och grät. Ni vet när man mitt i alla tårar nästan undrar hur det ens är möjligt att ha så mycket… tårar? Ja, det är sanningen iallafall. Jag går igenom en jobbig period och vet inte när jag blir glad igen men förhoppningsvis får det bli någon gång ganska snart. Det positiva var iallafall att jag fick fundera och tänka ordentligt igår. Och även om det var jobbiga känslor så var det fint att få göra det. Jag behövde det. Och för att komma till toppen igen och bli stark så måste man vara på botten med för en stund.

Grät iallafall av mig fransarna igår och då är det mycket tårar, haha.. ;p

Och just nu:

Hänger här i DENNA fina body, läser juridik och funderar över om det ens är möjligt att ha så dålig syn som jag faktiskt har. Måste gå ner och hämta mina glajjor tror jag. Är så mörkt idag så blir ju som värst då, haha.

Önskar er en fin dag. Tack för att ni hänger kvar. Stor kram <3

Kommentarer

  1. Carro

    Låter som att du har det väldigt tufft just nu. Det är sunt att släppa fram gammal sorg som man bär med sig, tänker jag. Tycker du gör helt rätt att försöka hantera det själv också, även om det är skönt att ha stöd från sina nära och kära också. Toppen att du även har en samtalskontakt. Ta hand om dig, fina.

  2. Ninna

    ❤️❤️❤️Vet inte om det är denna årstiden. Får alltid en dipp och hamnar i en slags depression som kommer och går (nästan alltid som mest i november) men, det är ju inte bara det. Livet är upp och ner och så är det för de flesta. Är man på jakt efter ständig och bestående lycka så blir man nog besviken. I grund och botten behöver man vara stark och positiv, då är det mesta i livet lättare att hantera. Lättare sagt än gjort dock. Jag tror även på att man ska finna egen lycka hos sig själv. Varken materiella saker, andra personer kan ändra på det. Det är bara en bonus Jag hoppas du finner frid och lycka och att allt ordnar sig för dig 💕

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish