Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej fina.

Hur mår ni? Jag mår bra men som jag skrev under helgen så är jag också…tom? Är som att jag är totalt likgiltigt inställd till allt just nu samtidigt som jag i grunden mår bra. Superkonstig känsla men det är den jag har haft i kroppen nu på slutet. Tror det är någon form av överlevnadsinstinkt att bara koppla bort alla känslor och tankar för att orka med vardagen.

Dagens hemmakontor är kaos med allt från juridikplugg till inspelning av samarbete och bokföring av alla novembers kvitton och fakturor. Ska passa på att tvätta och städa lite med nu under dagen. Blev barnfri idag och det känns rätt skönt då jag har så otroligt mycket att ta tag i och framförallt när det kommer till mina studier. Ligger väldigt mycket efter men  det är tur att man kan göra omtentor. Det är jobbigt att känna att man inte räcker till för alla moment i livet men det är också skönt att jag börjar komma allt mer till en rutin där jag sätter mitt mående först. Det är liksom inte värt att stressa ihjäl sig själv för något som egentligen inte är jätteviktigt. Klart att ens sysselsättning är viktig men å andra sidan så betyder ju sådana saker ingenting om inte jag i grunden mår bra. Så att prioritera mig själv är det viktigaste och klokaste beslut jag någonsin har gjort tror jag.

Kram på er och ha en underbar dag.

Dagens mami =)

Och jag ligger faktiskt på golvet idag och tar tag i alla måsten. Dricker mitt gurkmeja-te också.

Och kolla vad fint och vad mycket denna växt här inne på kontoret växer. Så kul att se hur mycket den söker sig till ljuset och fönstret med. Måste nog plantera om denna snarast.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish