Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag och 1a december

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår okej! Var ju hemma med min stora älskling under dagen igår och passade på att tvätta och fixa lite här hemma med. När barnen hade somnat så städade jag huset och pluggade resten av kvällen.

Hur sjukt är det inte att vi är inne i december nu förresten? Helt galet! Tiden går så himla fort att det nästan är läskigt. Snart är vi inne i 2021. Vill ni att jag ska skriva ett inlägg om nyårslöften? Jag säger ju dock aldrig ”löften” utan tänker mer ”mål”. Så ja, vill ni höra mina nyårsmål?

Vi spelade mycket tv-spel, lyssnade på musik på youtube och myste i soffan typ hela dagen lång.

Läste massor med böcker innan läggdags efter kvällsbadet.

Och gårdagens vitaminer fick bli ett granatäpple. Så himla gott men jag är oftast för lat för att orka slå fram alla kärnor. Men ibland så =)

Önskar er en fin dag! Stor kram och vi hörs av under dagen.

Kommentarer

  1. S

    Ville vara dela med mig av ett tips;
    Dela granatäpplet på fyra delar. Slå sedan på granatäpplets skal med en sked medan du håller kärnorna i handen över en skål. Det går superfort och kärnorna kommer ut hela 🤗
    Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish