Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

The perfect body

Inlägget innehåller annonslänkar

Har hittat den perfekta bodyn! Tycker den är så sjukt snygg och enkel men ändå med den där extra detaljen + att den är SÅ mjuk. Det är egentligen det jag gillar mest med den. Tycker att många bodys sitter lite för tight och hårt så att det bara blir oskönt men denna är bekväm som en pyjamas typ. Så snygg som den är (ja, jag gillar ju att gå runt i bara body hemma, hehe) eller under ett par jeans eller ett par tights i fuskskinn. Älskar!

Ni hittar den i svart HÄR och grå HÄR.

Kommentarer

  1. Maria J🌸

    Alltså jag smälter när du kollar in i kameran!! vad vacker du är 😍 Först och främst måste jag berömma dig för din suveräna blogg ❤ jag själv är 29 år gammal och lusläser din blogg varje kväll efter barnen somnat.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish