Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sunday

Hej fina!

Hoppas att allt är bra med er.

Tänkte inte blogga ikväll men min blogg flyttas faktiskt imorgon och jag vet inte hur mycket jag kommer att kunna uppdatera. Det beror på hur lång tid det tar med själva flytten och exportfilen. Allt kommer att fungera som vanligt och både gabriellajoss.se och .me kommer att gå till min blogg precis som det gör nu. Ni kommer nog att märka nu under morgondagen var jag har hamnat med bloggen och jag kan berätta lite mer om varför direkt flytten är klar.

Jag mår helt okej. Eller ärligt talat så är jag typ… sur? Har haft världens PMS hela helgen och varit på så himla dåligt humör. Har pendlat mellan att vara världens bästa mamma, leka, spela spel, ligga och skratta ihjäl mig på golvet med barnen till att tappa tålamodet på tre sekunder och börjar gråta eller höja rösten… Stabilt =) Men ibland är det så med. Och barnen är verkligen experter på att testa mitt tålamod och gaddar ihop sig och gör busiga saker ihop. Kan vara allt från att hälla upp mjölk i 14 olika glas och råka spilla ut hälften på golvet medan jag är på toa, riva ut alla nytvättade kläder som jag precis har lagt en halvtimme på att vika, vägra ta på sig jackorna eller gå och kladda ner hela spegeln med sina kladdiga händer efter middagen istället för att tvätta sig. Skratta gör dom också samtidigt, haha. Dom söker verkligen reaktioner av mig hela tiden och ibland lyckas jag bita ihop och vara pedagogisk men ibland brister det totalt. Dom blev iallafall förkylda mot fredagskvällen men var helt friska igen under lördagen igen. Så skumt.. Valde iallafall att stanna hemma och inne med dom hela helgen ändå för att inte ta några onödiga risker med att smitta andra. Vi avbokade med andra ord alla våra planer och har bara tagit det lugnt, ätit massor av god mat och fika, haft myskvällar, spelat tv-spel, lagt pussel och ritat. Vi har haft det supermysigt i det stora hela och det är så kul att barnen har blivit så stora. Vi har så roliga dialoger just nu om allt från om två pappor kan få barn med varandra till om bebisar kan prata med andra bebisar. Dom frågar och funderar och det är minst sagt utmanande att hitta svar ibland.

Detta är för övrigt jag vaaaarje kväll, haha.. Tror seriöst att jag drar i dörren minst 10 gånger och dubbelkollar att jag verkligen har larmat.

Vi gjorde stjärnor av play doh och jag var tvungen att räkna om ALLA från början varje gång barnen hade gjort en ny stjärna. Fick liksom inte säga ”det är 22 nu” eftersom att jag visste att det var 21 sist vi räknade. ”NEJ MAMMA, RÄKNA FRÅN BÖRJAN!!”. Vi hade som mest 62 stjärnor så blev en hel del räknande, haha..

Memory har vi spelat om och om igen. Säkert 30 gånger denna helg, haha.. Det med alla djur är favoritspelet. Det roligaste är att jag sa att man måste säga vilka djur man får upp (tänkte att det är bra träning för barnen) när man vänder på korten och så var det SÅ mycket ”konstiga” djur som jag själv inte hade någon aning om namnet på.. Slutade med att barnen krävde att jag skulle veta vad alla djur hette så fick googla konstant och hitta dessa skumma djur och deras olika namn.. Jolie är för övrigt så bestämd med sina kläder nu och har velat ha på sig sin leopardtröja varje dag hela helgen. Jag orkade inte bråka om det fram tills idag men imorse blev det ett så långt tjafs om att det var dags att byta tröja då den faktiskt blivit smutsig osv. Hon är mer bestämd än vad jag är! Det är ju på många sätt en så bra egenskap och det är också kul att se hur olika mina små är. Jason låter fortfarande mig välja kläder och bryr sig oftast inte alls om vad han ska ha på sig medan Jolie vill bestämma ALLT själv.

Tove kom hit under lördagskvällen när barnen låg och sov och vi babblade, drack cider och åt massor med gotta.

I fredags fick jag nytvättad bil också. Tog med barnen som var hemma från föris och hämtade upp den. Så ren och fin!

Vi har ritat farsdagsteckningar till pappa.

Vi har suttit som klistrade vid snapchat och tagit bilder med 923839 olika filter. Barnen skrattar ihjäl sig och tycker att det är så himla roligt. Jag med för övrigt. Och ibland blir Jolie livrädd med när det kommer upp ett ”läskigt” filter.

Har gömt godis i små skålar här och där för att kunna smygäta när barnen inte ser. ”Vad gör du i skåpet mamma?” ”Varför prasslar det i kylen?”. Visst är det okej att ljuga för sina barn då? Annars är jag en hemsk mamma, hehe.. Dom har också fått godis i helgen men hade dom fått äta så mycket som jag har ätit denna helg så hade dom haft världens sockerchock. Jag har tryckt en hel påse från Hemmakväll och det har varit välbehövligt.

Mood hela helgen. Har haft så ont i magen, varit så trött och framförallt så himla sur. Lika bra att jag har varit isolerad hela helgen för hade inte direkt varit ett trevligt sällskap annars. Ni vet när man har veckan innan mensen och bara vill gråta hela tiden, allt i livet känns fel och man blir arg och ledsen för ingenting. Exakt där är jag nu. Och jag har filter på bilden som blurrar huden (har börjat skriva varje gång jag har filter då det känns viktigt). Det gör dock inte om ansiktet men fixar huden totalt. Har inte sådär fin hy och speciellt inte just nu =) Ni såg ju hur det såg ut för några dagar sedan. Är fortfarande torr efter min syrabehandling.

Har iallafall storstädat hela huset. Tvättat ALLT, skrubbat varje liten vrå och storstädat badrum, kök osv. Blir alltid så när jag är instängd hemma. Och barnen tröttnar på mig till slut och ber mig gå ut och stänga dörren till deras rum, hehe.. Så då har jag passat på.

Nu är det ordning och reda i skåpen!

Under fredagseftermiddagen umgicks vi med Jeanette och hennes barn. Blev bjudna på fika och hann med massor med lek både inne och ute. Så tacksam att jag har henne. Världens bästa.

Idag blev det pizza till lunch. Barnen ville absolut bara ha pizza med ost och oliver så det fick bli så. Det var sjukt längesedan jag åt ”vanlig” pizza och det är ju så sjukt gott. Speciellt med massor av sås på.

Hur fint med en tofs i fejkskinn? Älskar sådana här små detaljer! Och den är skitsnygg i håret med. Köpte den på Gina.

Vi hörs mer imorgon direkt bloggen rullar på som vanligt igen. Nu ska jag duscha länge, smörja in mig med någon god kräm och förhoppningsvis komma i säng innan midnatt. Puss och kram på er.

Kommentarer

  1. Feli

    Jag låter dottern välja kläder utseendemässigt själv. Klart hon måste vara klädd varm och ren, och inte kan ha täckbyxor i juli direkt, men sen vilken tröja hon väljer till vilka byxor spelar väll ingen så stor roll om hon känner sig fin och fick välja själv 😊 det är ju ändå en massa saker dom små inte kan bestämma själva

  2. Lena

    Lämnar du verkligen din bil på bilfirman för tvätt? Låter galet dyrt. Jag fixar min i ”gör det själv tvätt”, kostar 3-4 polletter som mest 80:-.!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish