Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Friyay

Hej fina!

Hoppas att allt är jättebra med er. Jag mår bra och min hy mår också lite bättre! Flagnade så mycket igår kväll att jag var tvungen att lägga en fuktmask över natten, haha.. Såg helt sjukt ut mot slutet av kvällen. Har faktiskt aldrig reagerat såhär mycket på en syrabehandling som jag gjort denna gång.. Förlåt att jag tjatar om det i flera inlägg men ni skulle ha sett mig igår så hade ni förstått. Idag är det iallafall mycket, mycket bättre (som tur är) och vi ska hänga hos vänner hela eftermiddagen. Nu på morgonen lämnar jag in bilen på tvätt invändigt och utvändigt (bästa, bästa känslan) och tränar en sväng innan jag tar över barnen för dagen.

Såhär såg det ut igår kväll.. Förstår ni att det är jobbigt att låta bli att dra i det eller!? 

På tal om bilen så lämnade jag in den på service igår så nu är det äntligen färdigt och den där motoroljan är bytt, haha. Varje gång jag har satt mig i bilen senaste månaden så har den varnat mig att jag måste byta olja.. Så blir skönt att slippa det nu. Måste för övrigt slå ett slag för BMW här i Umeå! Alltså BÄSTA gänget och alltid så enormt bra service och hjälp med allt. Kommer att köra BMW hela mitt liv så länge jag får ha det såhär bra. Och det här är såklart inget samarbete eller så utan bara en enormt nöjd kund. Älskar när man inte bara får hjälp vid själva köpet utan verkligen hela vägen oavsett vad det gäller. Dessutom den bästa servicen man kan tänka sig. Kan med handen på hjärtat säga att Andreas som jobbar på Lindholms bil här i Umeå är en av dom bästa säljarna jag någonsin har träffat. Märks att han älskar sitt jobb också!

Innan jag somnade igår så fixade jag tvätt och städning så det luktar så gott i hela huset nu. Tänkte plugga med men lyssnade på kroppen och gick och la mig istället.. Var så himla trött. Blåste förresten världens storm igår igen. Saker bara blåser åt olika håll och jag är som vanligt rädd att något ska flyga in i bilen eller i grannarnas hus. Går ju inte direkt att ta in ALLT heller så får bara hoppas på det bästa och förankra det som går typ.. Brukar det blåsa såhär mycket varje höst?Har verkligen inget minne av att det var såhär förra året.

Fun fact om mig, haha.. Jag dammsuger och torkar ur alla mina lådor i köket typ en gång i månaden MINST. Det äckligaste jag vet är när det ligger typ ris, pasta, skräp osv i lådor. Och det blir ju rätt skräpigt med två barn som är och drar i lådorna hela tiden. Besticklådorna är värst. Klarar inte av när det är skräpigt eller smutsigt där. Måste alltid dammsuga och torka ur direkt jag ser något. Jag har problem med städning, jag vet..

Mammas lilla, stora tjej! Och så himla lik sin papi. Vi fick verkligen var sitt barn. Tycker det är så sjukt hur otroligt lik Jason är mig och hur Jolie ser ut som sin pappa på pricken. Ställer man Jason och mig bredvid varandra och vi gör samma grimas så ser vi ut exakt som tvillingar typ förutom att jag har smink och långt hår, hehe. Alltså vi är verkligen helt galet lika och jag såg ut precis som han gör nu när jag var i hans ålder. Enda skillnaden är att han är lite ”bredare” i ansiktet typ. Men ögonen, näsan, läpparna, ALLT annat är så otroligt likt.

Önskar er en fin dag, puss och kram!/G

Kommentarer

  1. Maria

    Jag ska också dammsuga ur våra badrumslådor idag. Så äckligt med hår från borstar och allt. Mannen ska reconda bilen i helgen och byta däck 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish