Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdagskväll

Hej fina <3

Vaknade glad och pirrig imorse men sedan blev min dag helt kaos då min plånbok var mystiskt borta. Det ”roliga” var att Tove hade tappat sin igår och märkte det imorse. Och en timme efter att hon har fått sin upphittad så är min plötsligt borta, haha.. Vad är oddsen? Sprang runt överallt och letade som en galning och till slut hittar jag den ute vid bilen på uppfarten.

Haha det började såhär och sen plötsligt ringde jag henne i panik över att min också var borta..

Aja.. Det löste sig ju till slut och sedan har jag haft F och barnen här resten av dagen. Förskolan är ”stängd” då dom håller på att flytta över till en annan byggnad och då vill dom gärna att man håller kidsen hemma. Så det gör vi idag och imorgon! Vi har bakat, lagat mat, lekt och haft det mysigt i det stora hela. Vi bestämde för övrigt idag att vi ska börja parterapi för att få lite ordning på vår kommunikation. Spelar liksom ingen roll att vi är separerade.. Vi umgås så mycket ändå och det är viktigt att vi kan kommunicera med varandra vilket många gånger är vääääldigt svårt nu. Missförstå mig inte, vi är oftast sams nu för tiden. I 90% av fallen typ. Men när vi väl blir oense så blir det verkligen inte bra då vi brister totalt i att förstå varandra och det blir världens bråk istället. Så jag tror att det blir bra för oss.

Dagens mami. Haha, kolla Jolie där bak med sitt rufsiga hår och uppknäppta jumpsuit =)

Jag gjorde ju en syrabehandling i förrgår och jag tappar SÅ mycket hud idag. Tycker att det är så jobbigt att jag inte får dra bort det heller.. Det lossnar i hela ansiktet och speciellt runt hakan och munnen. Försöker låta bli att kolla mig i spegeln för vill bara vara där och peta då och det får jag absolut inte för min hudterapeut. Vi använde oss av salicylsyra på min senaste behandling och såhär står det om den:

Salicylsyra fungerar genom att lösa upp bindningarna till de döda hudcellerna i det yttre lagret av huden och avlägsnar smuts och talg ur porerna. Salicylsyra har också anti-inflammatoriska egenskaper och förmågan att krympa porstorleken genom att stimulera cellförnyelsen. 

Huden brukar bli SÅ fin efter att man har flagnat klart och man får så fin lyster och världens glow.. Men tills dess får jag ser ut såhär, haha.. Förhoppningsvis är det bättre redan imorgon.

Mina älsklingar!

Nu ska vi snart äta middag och sedan blir det barnens kladdkaka på banan, honung + mandelmjöl (recept kommer) med nutellagrädde och bär till efterrätt.

Puss och kram på er! Ha en fin kväll så hörs vi lite senare!

Kommentarer

  1. Sandra

    Jag måste bara fråga (för du verkar vara lika städgalen som jag) hur gör du när du har en soffa med låga ben. Flyttar du den för att komma åt under?
    Vi ska köpa ny soffa och de flesta är så låga men jag vill så gärna kunna dammsuga under 😂😆
    Så undrar om du har något tips på städning under soffan? 🤓

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Jag har ett lågt munstycke på dammsugaren som kommer in där under. Så står bara på knä eller alla fyra och dammsuger ”som vanligt” under soffan. Jätteskönt 😀 förut drog jag ut den var tredje vecka typ men det är så jobbigt att göra det ;p kram

  2. Maria

    Ser med fram emot det receptet 😊 jag o mina barn testade att göra muffins med banan o blåbär som du delat med dig recept på . Supergoda😋 tack för en bra blogg. Vill gärna se mer recept på mat som du lagar. Ha en fin kväll.☺️ Mvh Maria

  3. Olivia

    Älskar din gullranka🥰 jag undrar hur du ”fäster” den på väggen sådär? Den lär ju vara upphängd med nått, men har inte kunnat luska ut hur du gör😂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish