Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej fina ni och god morgon!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår jättebra och tänkte precis gå igenom alla bilder från igår när jag insåg att jag typ inte hade en enda. Igår var det kolsvart ute typ större delen av dagen + att det var storm, översvämning och regnkaos. Jag såg ut som en blöt katt typ 98% av dagen, sminket bara rann och håret var helt frissigt. Jag och Tove sprang hemifrån till bilen och på en minut såg det ut som att vi hade duschat med kläderna på. Allt var kladdigt och blött. Usch, haha. Ska försöka fota lite idag istället. Tänkte också försöka köra en ”en gång i timmen” som inlägg imorgon så får ni se lite mer exakt vad jag gör under en dag. Hade det varit kul? =)

Idag ska jag fixa min bokföring för oktober, hämta paket, köra bort massor med återvinning, plugga, jobba, köpa lite grejer som saknas här hemma, gå på ansiktsbehandling och mysa med mina barn.

Många vägar i Umeå var helt avspärrade igår för att det var SÅ mycket vatten överallt. Och jag var i vanlig ordning livrädd att min studsmatta (som nu dessutom är förankrad) skulle flyga in i grannarnas bil eller att träden bakom huset skulle gå av och landa på taket. Det blåste verkligen SÅ mycket.

Eftersom att jag inte har några roliga bilder att visa så får ni se min senaste shopping. Har beställt lite till barnen då dom växer ur sina kläder SÅ fort. Kan visa er allt när det landar här hemma. Och så två nya par tights till mig så att jag kan ha något annat än träningstights i vardagslivet, haha.. Jag har ju sjukt mycket byxor, kjolar, jeans osv.. TRE hela lådor i garderoben som är smockade. Och det mesta är helt nytt eller halvt oanvänt. Men ja, jag är så himla bekväm av mig och speciellt till vardags så jag orkar liksom inte välja ett obekvämare alternativ än det superbekväma alternativet som jag har (=tights). Dessa ovan är iallafall från Spanx och känns exakt som träningstighs men ser ut som fina byxor typ. Har haft tights i fuskskinn därifrån förut och älskade dom. Dom gick dock sönder snabbt i tvätten så ska inte göra om det misstaget med dessa två. Så det är ett supertips! =)

Puss och kram. Ha en fin dag!

Kommentarer

  1. W

    Hej! Fick hem mina första aim’n tights igår och WOW!!! Förstår verkligen din kärlek till dem nu. Kommer att BO i dem! Köpte de svarta ribbade för enkelhetens skull men kommer verkligen köpa fler. Vill tipsa alla studenter om att man får 20% studentrabatt med Mecenatkortet, så man kan unna sig även när du inte har samarbete. Kram

  2. Maria

    Hej Gabriella, har följt din blogg i massor av år och älskar den. Jag väntar mitt första barn tillsammans med min man och det är en liten pojke. Vi är överlyckliga! Jag undrar om du kan tipsa lite om vad för typ av kläder samt hur mycket man ska köpa i början? Tips på bra märken etc. Både jason och Jolie är alltid så fint klädda och gillar att du har jordnära färger :9 Hittills har vi mest köpt djurprint (min man är helt galen i det), svarta/mörkblå, beiga/vita kläder 🙂

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Men så glad jag blir <3 tack fina du!! ZARA, H&Ms baby exclusive (finns dock bara på internet) och Newbie har fina bebiskläder tycker jag. Du behöver inte alls mycket i början. Mest bekväma bodys och pyjamaser. Dom växer SÅ fort. Allt som är omlott och har dragkedja är smidigt när man ska byta blöja ofta. Kram och lycka till <3 <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish