Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Halloween

Fick frågan om vi firade Halloween på något sätt och nja.. Det gjorde vi nog inte men litegrann kanske? Vi gjorde pizza med ”spindlar” på, pappa F fixade en pumpa med barnen som vi ställde ett ljus i ute på bron (som barnen gick och blåste ut hela tiden så till slut gav jag upp, haha) och dom fick lite ansiktsmålning och Halloween-choklad (försöker ju undvika vanligt godis så gott det går när det kommer till barnen och ger dom hellre bulle eller choklad). Mer än så gjorde vi inte i år och det kändes fel att gå ”bus eller godis” nu i dessa tider. Annars brukar barnen tycka att det är superkul att få göra det ihop med grannbarnen. Nästa år kanske =)

Jolie ville vara en fjäril i år och Jason ville vara en regnbåge.

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Det är bara vanlig, färdigköpt deg med färdig sås och ost!! Så inget speciellt alls 🙂 har dock flera recept på hemgjord pizza under kategorin ”mat” som är sååå goda 🙂 så kolla där, kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish