Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godmorgon måndag!

Och god morgon fina!

Hoppas allt är jättebra med er. Jag mår hur bra som helst. Ska träffa Tove idag och har LÄNGTAT ihjäl mig efter henne då vi inte har umgåtts sedan i onsdags. Den här veckan ska jag har en riktig självkärleks-vecka bara för att jag kan. Tänkte bland annat:

– Sova mer. Det är jag SÅ värd. Älskar att sova och mår så himla mycket bättre när jag prioriterar tiden till just sömn.

– TRÄNA! Har så mycket mål med träningen nu och det känns så himla kul.

– Äta bra! Har varit dålig på att få i mig tillräckligt men mot slutet har jag tagit tag i mer och mer igen. Nu ska jag ”bygga” kroppen! Har helt tappat mat/träning på slutet på grund av lite olika anledningar men i helgen har jag verkligen kommit tillbaka.

– Ansiktsbehandling! Ska göra microneedling igen. Behandling två är det dags för.

– Naprapat och massage. SÅ välbehövligt.

Igår blåste det storm och jag var rädd som tusan att något skulle blåsa in i bilen eller blåsa iväg in i någon grannes hus. Det knakade i väggarna och alla fönster skakade. Gick ut flera gånger och kollade så att allt stod på sin plats. Hatar verkligen att bo i hus just av den här anledningen. Blir så stressad och kan knappt somna när det stormar. 

Annars ska bilen in på service och tvätt in och utvändigt i slutet veckan och jag har massor med jobb och plugg att ta tag i. Det rullar på med andra ord =)

Vill också återigen tacka er för alla fina ord och kommentarer som ni lämnar. Tack för att ni tycker om mig och den jag är, precis som jag är. Alla mina tankar, känslor, allt virrvarr i mitt huvud. Tack för att jag får dela det med er. Det betyder så mycket för mig. Uppskattar er alla så otroligt mycket och är så tacksam för varenda en av er.

Älskar er!! Och önskar er en fin dag. Stor kram!

Kommentarer

  1. Maria

    Älskar också din blogg för att du svarar på kommentarer 🙂 Du skriver även välformulerade inlägg och gör sällan bort dig genom idiotiska inlägg som en del andra bloggare.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish